• 1
    bir turkiye gelenegidir.
    onceden koltuk sevdasina baglardim bu durumu, guce boylesine tapan milletimizin herhangi bir ferdi yakaladigi postu kaybetmek istemez seklinde degerlendirirdim.
    zira kendimizi genelde ne oldugumuzdan ziyade neye sahip oldugumuz ile ifade etmeyi tercih ettigimiz icin toplum olarak, makamdan, pozisyondan vazgecis teklif bile edilemeyecek bir opsiyon noktasindaymis gibi gelirdi hep.

    amma velakin son donemde biraz daha farkli yaklasmaya basladim bu hususa.
    soyle ki, o kadar sorgulanmaya musait isler yapiyoruz ki bir makami isgal ederken, o koltugu geride biraktigimiz an yargilanmamiz soz konusu.
    ornegin, dursun ozbek yonetimi istifa etse bu aksam, lokal ligden yaptiklari donk ve serdar aziz transferlerinin incelenmesi yeni yonetim tarafindan, kendilerini hapse bile goturebilir.

    finansal fair play'dan utanc dolu bir ceza almissin, dikkatli harcama yapmak zorundasin. 6 adet stoperin var, 1 forvetin bile yok, yabanci siniri kalkmis, sen gidip belirli araliklarla sakatlanan bir oyuncuya 4.5 milyon euro bonservis, 2 milyon euro da garanti para veriyorsun.
    o sebep kimse istifa edemiyor ulkede, her isimiz falso, soru isaretleriyle dolu.

    52 bin kisi stadda, dunyanin farkli yerlerindeki milyonlarca galatasaray taraftari bilgisayar basinda toplanip kufur etse dursun ozbek yonetimi istifa edemez, cunku bu ulkede birazcik o koltukta dayabilirsen bir sure sonra balik hafizali toplumun fahis rezaletleri unutabilecegini ve senin de yaptiklarini yaninda kar olarak goturecegini biliyorsun.
    hem en nihayetinde, turkiye'dir degil mi bizim galatasaray da..
App Store'dan indirin Google Play'den alın