• 126
    bir açmaz durum mevcut kendisi özelinde. öyle bir profil söz konusu ki her önüne gelen de yeni duyumcu olarak benimsenebilir yani gayet. sözlüğün büyük kesiminin desteğini ve sevgisini aldığını görebiliyoruz. kaldı ki benim de gerek düzgün üslubu gerekse dışarıdan gözlemlediğim kadar karakteriyle saygımı ve sevgimi kazanmış bir yazardır. ancak olaylara realist pencereden bakacak olursak farklı farklı noktalara ulaşabiliriz. her kesimin gözünden, her bakış açısından yazmaya çalışacağım bu durumu:

    1) şimdi bir kesim quakerboy'u eleştiriyor; işte hiçbir haberi tutmuyor, üfürüyor, kaynak belirtmiyor vb. gibi sözlerle. buna cevaben bu iddiaya anti olan kesim ise elinizde quakerboy'un uyduruktan biri olduğuna dair elinizde delil var mı diyor. hatta dün bazı entrylerde ağır hakaretler gözlemledim quakerboy'u eleştirenler için.

    quakerboy'un gerçekten medya içerisinden biri olduğuna dair bu kişilerin elinde bir delil var mı? ismini biliyor musunuz bu yazarımızın? reelde tanıyor musunuz? yok, ama hislerini delil kabul edenler var sanırım.

    2) kaynak soranlarla dalga geçilip kaynağa kulağı falan denmesi beni utandırıyor. onlar adına ben utanıyorum. ne demek kulak ya? pardon da siz böyle yaparsanız sözlükte onlarca duyumcu türer. böyle iş mi olur? yanlış anlaşılmasın quakerboy bu konuda hiçbir şey söylemiyor. ama kendisini savunmaya çalışanlar saçmalıyor bu sözleri. nevzat dindar'ın da kaynağı kulak o zaman.

    higuain'in beşiktaş'ın listesinde olması da zannedersem kulak kaynaklı bir haber...

    kaynağı kulağı lafına herhalde quakerboy en çok üzülen kişidir. zannımca transfer dedikoduları-haberleri böyle duvarlardan, ıssız yerlerden dönüp dönüp de kulağına geliyor. yok mudur bu muhabbetin içinde olan bir x kişi. bilimsel olarak zaten mümkün değil. zırvaca kısacası.

    3) sanki herkes ipin tek tarafında olmak zorunda. neden senle bir tarafta olmayalara hakaret edersin, ey savunucu? :)

    öyle bir hava veriliyor ki hiç bahsi bile geçmeyen adamın transferini 3 ay önceden bilmiş gibi falan. valla fotomaç'a da baksam, amk'ya da baksam aynı isimleri görüyorum zaten.

    abartmayalım yani bence.

    son olarak şunu söyleyim: düzgün ve ahlaklı üslubu nedeniyle quakerboy'a teşekkür etmek istiyorum. hiçbir zaman polemiğe girmeyip, özel mesajlara da cevap verme nezaketi göstermesi de apayrı güzelliktir.

    not: entry, yazarımızı ölümüne savunanlara ithafen yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın