• 585
    (bkz:scream )

    yaz ayında malum sezon sona erince insan arayışlara giriyor. bende scream'i buldum. her bölüm 40 dakika. filmiyle benzer ilerliyor dizi. ortada bir katil var ve gençleri avlıyor. bana kitap okumayı harry potter ile birlikte sevdiren agatha christie kitaplarına benziyor dizi. ne anlamda? katili bulma, fikir üretme anlamında. eğer hoşunuza gidiyorsa katil kimli hikayeler, bence bir şans verin. he tabi mtv dizisi olduğundan arada ergen romantizmi yiyebiliyorsunuz ama bir katil kim sorusunun peşine düştük.

    (bkz:community )

    aslında 2015 yılında bitmiş bir dizi bu. sitcom. friends'ten sonra en sevdiğim sitcom oldu bu dizi. kısa sürede 3. sezonu yarıladım bile. gülme efektinin olmaması benim için çok önemli bir artı. o efekt hadi gülün efendim demek malum. günümüz için cheesy bir şey bu bence. hiç olmadık bir şeye gülebiliyorsunuz. spoiler gibi olucak biraz ama paintball severler için müthiş bir dizi bu. dizinin yönetmenleri russo kardeşler. kim bu arkadaşlar. marvel sinematik evreni ayakta tutan arkadaşlar. bu dizinin 2. sezon finalinin ardından marvel bu arkadaşlara captain america: winter soldier'ı yönetin fikrini sunmuş. bu da dipnot olsun.

    (bkz:suits )

    yılların klasiği. yine bir yaz zamanı başlamıştım. ben izlemeye başladığımda 2. sezonu bitirmişti dizi. ondan beridir devamlı izliyorum. aileden oldu hepsi zaten. dava konularına pek takılmadan karakter bazlı ilerliyorum bu dizide.
App Store'dan indirin Google Play'den alın