resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3053
    halkın ve kendi camiasının gözünde günden güne erimesini sindiremediğim galatasaray efsanesi. neyine aldanıyorsun hakan hala oranın? ben seni anlıyorum tasavvuf ehli, tarikat ehli bir adam olmak istiyorsun. bu çoğu ön yargılı adam anlamasa bile çok güzel, çok ruhani ve huzur verici bir durumdur. tarikat deyince öcü olarak bakan adamlar var evet doğru ama bu adamların böyle düşünmesinin sebebi senin biat ettiğin fetullah gibi adamlar.

    tarikat şeyhliği demek lüks arabalarla gezip, yalılarda yaşamak değildir. ahmed yesevi'ler, abdulkadir geylani'ler, ibni arabiler, hacı bektaşi veli'ler, mevlana'lar, şems'ler, aziz mahmud hüdayi'ler vs bu tarz zatlar tarikat şeyliğini çıplak ayakla gezerken yapan zatlardı. tarikatın anlamını gerçek manada yaşamış zatlar. günümüzde var mı böyleleri? elbette var. ama göz önünde olmaz, siyasete, hileye hurdaya karışmaz, lüks içinde yaşamaz, kendini islam'a adayan zatlardır her daim.

    tarikat demek bir yelek ve günde bir kaç zeytin ile bir ömür geçirmektir hakan. lüks arabalara, yatlara, katlara, malikanelere sahip olup hileye hurdaya karışmak değil. siz tarikatında adını rezil ettiniz. yol yakınken bırak bu yolu, o adamın yolu yol değil aldanma artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın