• 5
    beni içine alan gruptur. ben ki futbol oynarken en samimi arkadaşıma bilmemkaç defa bağırmış hatta üzerine yürümüş adamım. ki o da bana pekçok defa dayılanmış, horozlanmıştır. ama hiç bir maçtan sonra yav bilader sen bana böyle böyle dedin diye bir mevzu açılmamıştır. aynı şekilde o kardeşimle birlikte mümkün olduğunca hoşlaşmadığımız ve forvette oynayan bir takımdaş gol atınca boynuna sarılmışlığımız vardır. o adamla da kaç kez dışarda birbirimizle çelişmişiz, kavga aşamasına gelmişizdir. dışarda bir sosyallik asla olmamıştır.

    bu olay da ona benzer. hakan şükür galatasaray formasını giydiği zamanlar için benim için büyük golcüydü. her gol attığında ses tellerimi komaya soktum. ama şu an kendisi galatasaraya salladığı için para kazanan konuma gelmiştir. buna önceki siyasi (!) demeçleri ve görüşleri de ilave olunca sevmemek için hiç bir sebep kalmıyor. ilerde galatasaray'da hoca, yönetici ya da menajer vs. olursa da kendisini sevmememi dondurur, saygı duyarım.

    sonuç olarak hakan şükür galatasaray tarihinde herkesin sevmek zorunda olmadığı bir adamdır. bu kategoride metin oktay, bülent korkmaz gibi insanlar varken kontenjanı şişirmek yersizdir. sevene neden seviyorsun diye bir sual sormadım, sormam da. bu da böyle biline...
App Store'dan indirin Google Play'den alın