resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3051
    anlaşılmayan şeyler var. burda da misal isim vermeden sallayan yazarlar olmuş "bikbik" falan diye. şimdi, birini eleştirecekseniz önce zahmet edip geçmişte ne söylemiş açar bakarsanız sonra buralarda kaba et durumuna düşmezsiniz.
    yahu bu memlekette bu kahpe ruhlu soysuz şerefsizler, yıllar yıllar süren planlarla kutsal tsk'yı ele geçirmiş, darbeye kalkışmış, 21 milyon insanı fişlemişler, başarılı olsalar zaten siktikleri hayatlarımızı iyice sikecekler. kaç neslin hakkını yedi bunlar siz durumu anlayamamışsınız. benim en ofsayt girilerimden biri duruyor. daha ofsaytlamamış olan varsa girsin ofsaytlasın. özeti abarttığınız kadar büyük değildi şeklindeydi. hele dünya çapında kesinlikle değildi şeklindeydi. belki de cemaatçi olmasa gelemeyecekti bulunduğu yerlere. ha, ben bunları yazarken, o zamanlar hakan şükür iktidar ile yakındı ve sözlüğün iktidar sözcüleri troller savunmak için debeleniyorlardı. silmiştir veya duruyordur şimdi oturup bakamayacağım. neyse.
    aklıma bunun ziyaretine gittiği fetöcü emniyetçiler geliyor, hani milletin hayatını sahte deliller, usülsüz iddialarla sikmiş emniyetçiler hani.
    aklıma gezi'de bizimle taşak geçerken sonradan sopa cemaatin götüne grince özgürlükçü kesilen hakan şükür geliyor.
    gözleri sahte ağlamaktan kurbağa kermit'e bağlamış saçma sapan bir ideolojinin -ki o ideoloji, bu ülkenin kuruluş aşamasında işgalcilerle işbirliği yapan başka bir sapık boklu said-i nursi denen ingiliz kuklası orospu evladının bir varyasyonudur- peşinden giden bir hainin galatasaray'a katkılarına lanet olsun çok net.
    koçumun aslanı, biz fikri hür vicdanı hür diye hep söyledik. bugün değişmiş değil fikirlerimiz. ama zahmet edip ne yazıldığını okumadığınız, o denli aciz olduğunuz için normal.

    ülke gidiyordu amk. hâlâ "hikimete yılıkılık ılsun diyi hıkınımız ifsinimizi atiyürler:( yetiş ya süperman yetiş ya batman" kafasındasınız! olm o hani şuraya yazı yazdığımız telefonlar var ya; hah işte onları sokacaklardı bir tarafımıza. geçtim yazı yazamamayı. ve bu kafasız da hâlâ hocasını savunma peşinde. rahatsız olmuyor musunuz galatasaray'ın bu şerefsizlikle beraber anılmasına? ne iktidarı ne bilmem nesi hâlâ? avustralya'dan mı yazıyorsunuz bu nasıl körlüktür nasıl bir zihnini gerçeklere kapatmaktır ya?

    beğenmiyorsanız gidin eylem yapın lan. utanmanız sıkılmanız yoksa gidin "rahatsızız:(" diye bildirin. e-posta atın. vicdanınız rahatsa.

    daha söylenecek çok şey var da, değmez bunun için. herif o kadar akılsız ki akılsız bir meczubun peşinden bütün itibarını sikti ve burda hâlâ tevfik fikret'i anlatmaya kalkışma terbiyesizliğine girişenler, bu yolla bu akılsızı savunanlar var. tevfik fikret'i anlamak için önce akla ihtiyaç var. neyse ya. hâlâ bunu savunan vicdanlara yazıklar olsun. başka bir şey söylemek istemiyorum. açın biraz gözlerinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın