resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5221
    tarık çamdal 25 yaşında, 3 sene daha bizimle sözleşmesi var. bu süre zarfında a2 ile antremana çıkacaksın diyorsun hemen kabul ediyor. 3 sene sonunda bizden alacağı tutar 4.6 milyon euro. yani döviz hiç artmazsa 15.0 milyon tl. biraz az kazanayım ama gidip başka bir takımda oynayayım hiç olmazsa futboldan uzak kalmam diye bir düşüncesi yok.
    hamit altıntop 33 yaşında. büyük transferler yapmış bayern münich, real madrid gibi takımların formasını giymiş, bizimle birlikte şampiyonluklar yaşamış, kupalar kaldırmış. bu sene kontratı bitmiş. ben artık yoruldum, futbola da doydum. zaten sakatlıklarda beni çok bezdirdi. bakiye kalan alacağımı verin gidip almanya'da hayatımı yaşayayım diyebilirdi. geçen yıldan 1.5 milyon euro ve bir önceki sezonun şampiyonluk ve maç başı primlerinden oluşan 0.3 milyon euro olmak üzere kendisine 1.8 milyon euro borçluyuz.
    hamit sene başında geliyor 'yaşadığım sakatlıklardan dolayı takıma özellikle geçen sene bir katkı veremedim. galatasaray'a borcum var, kendimi çok iyi hazırlayıp oynamak istiyorum. bu sene benimle bir yıllık kontrat yapın herhangi bir ödeme yapmayın. sadece eski alacaklarım yıl sonuna kadar ödensin diyor.
    bu profosyenelce yaklaşım doğal olarak kabul görüyor.
    tarık ile hamit arasındaki yaklaşım farkını durumun biraz daha net anlaşılabilmesi için verdim, çünkü hala 'ısrarla bu sene yine sakatlanır. rızkını yattığı yerden çıkartır artık' diyenler veya 'hamit'in kontratını kim uzattıysa onun ta geçmişini..' diyenler belki biraz olsun susarlar artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın