• 141
    her ne kadar tanıtım amaçlı ve taraftarı heyecanlandırmaya yönelik bir hareket olsa da, yapılan işin işçiliği (prodüksiyonu, senaryosu bilmem nesi) o kadar dandik olmuş ki, video bittikten sonra adeta kendimi şöyle yaparken buldum.

    http://assets0.thefourohfive.com/...image.jpg?1375960910

    bu cümleyi, aslında tamlamanın yerlerini değiştirerek kurmayı o kadar isterdim ki. mesela şöyle;

    "her ne kadar yapılan işin işçiliği dandik olsa da, tanıtım amaçlı ve taraftarı heyecanlandırmaya yönelik olduğu için beğendim."

    şu cümleyi kurmayı gerçekten çok isterdim. fakat malesef flash tv dizileri tadında bir iş olmuş.

    her neyse reklamı geçelim. formalara gelelim.

    http://todosobrecamisetas.com/...s/16Galatasaray2.jpg

    iç saha forması bu şekilde. enlemesine, tam olarak ne renk olduğunu çözemediğim koyu çizgilerle bezenmiş, tam parçalı olmayan, sarı ve kırmızı dışında üçüncü ve belki de dördüncü bir rengi de ihtiva eden bir iç saha forması. göğüsteki sarı ve kırmızı parçalar tam olarak ne olduğu belli olmuyor, cine 5'in olduğu dönemleri hatırlatıyor şahsıma.

    dikkatli bakarsanız, nike swoosh'unun olduğu omuz bölgesinin kırmızısına, bir de kalp kısmında duran kırmızının tonlarına bakın. iki farklı kırmızı tonu gibi duruyor. aynı şey, sarı bölgeler için de geçerli. beğenirsiniz, beğenmezsiniz, fakat kesinlikle sarı-kırmızı parçalı bir forma değil bu. 2 ayrı kırmızı, 2 ayrı sarının, hatta çizgileri de dahil edersek 3 farklı rengin farklı tonlarının bulunduğu parçalı, enlemesine çizgili (çubuklu da denilebilir hatta) bir parçalı forma olmuş. ben beğenmedim.

    http://i.hizliresim.com/nr6A6R.png

    çıkan görüntü bu.

    fakat forma dışında şort ve konçlara ayrı bir parantez açmak lazım. kırmızı şort ve sarı çoraplar muazzam bir görüntü çıkartmış ortaya. sarı ve kırmızı böylelikle daha eşit dağılmış. kulüp olarak kırmızıyı yıllardır daha ön planda tutuyoruz, bilhassa kırmızı şort ve kırmızı konçlarla giyerek. zaten orijinal kombinasyon olan parçalı forma-beyaz şort-kırmızı çorapta da bu böyle. fakat sarı-kırmızı renkleri olan bir takım için bu görüntü çok daha enfes gözüküyor.

    http://todosobrecamisetas.com/...s/16Galatasaray4.jpg

    deplasman forması en beğendiğim forma bu sezon için. sadelikle basitlik arasındaki fark bu sefer daha iyi ayarlanmış. 2014-2015 sezonundaki bisiklet yaka beyaz forma mesela basit bir tasarımdı. bu ise gerçekten sade ve güzel bir forma. yakadaki detaylar formayı doldurmuş, koltukaltından inen sarı şeritler ise formayı daha klas kılmış. şort ve ana forma renginden bağımsız olarak kullanılan kırmızı konçlar ise forma ve şorttaki sarı ağırlığı dengeliyor. ayrıca, beyaz forma-beyaz şort-kırmızı konçların daha önceden de giyildiğini hatırlatmakta fayda var. beyaz-beyaz-beyaz çok sade ve düz olacağı için nike'ın özellikle euro 2016'da başlattığı farklı konç uygulaması bu beyaz formayı sıradanlıktan çıkartıp, efsane bir kombinasyona götürebilir.

    http://img.cdn.turkiyegazetesi.com.tr/...00x232747_cim2_2.jpg

    ayrıca, bu beyaz formanın en güzel halinin de beyaz forma-kırmızı şort-beyaz çorap kombinasyonu olduğunu da söylemeliyim.

    https://1.bp.blogspot.com/...6-17-third-kit-2.jpg

    mor forma için de söylenecek pek bir şey yok. kim buldu bu rengi, kim ısrarla üçüncü renk olarak devam ettirme kararı aldı, inanın kimse bilmiyor. 2009-2010 sezonunda adidas ile bir senelik hoş bir seda olarak kalması gerekirken, bu sezonla birlikte üçüncü kez ve üç farklı tasarımla kullanılmış olunacak bu forma. gri detayların formayı çift renge bürümesi güzel, ancak mor ağırlıklı bir yerde seçildiği için pek bir anlam ifade etmiyor bu. internette (özellikle galatasarayformaları'nda) ne kadar güzel farklı renklerle yapılan çalışmalar var. şu mor ısrarını bir türlü anlamadım, anlayamayacağım.

    http://i.hizliresim.com/PMmpNO.png

    http://i.hizliresim.com/EJk9pZ.png

    http://i.hizliresim.com/l1m6jX.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın