resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5219
    tamam hepimiz uyuz olduk, hepimiz nefret ettik o rızık muhabbetinden. adam geçen sene sakatım diye kulüpten maaşının ciddi bir miktarını almamış. istese şuan almanya'ya giderdi alt lige vs ama o parayı da bizden söke söke alırdı. çünkü biz o parayı kendisine ödemeyi bir kere taahhüt etmişiz. bunu bir kaç kere vurgulamam gerekiyor mu bilmiyorum ama durumu hala idrak edemeyen yazarlar var. eboue, gökhan zan, riera vs nasıl aldıysa hamit de öyle alırdı ki onları kadro dışı bırakıp takım bul dediler. onlar sağlamken oynamadan yattıkları yerden para almayı seçti. sanırım hamit'i de geçen sene sezon başı kadro dışı bıraksaydık. hamit hiç sakatlanmasaydı ve yattığı yerden 2.8 milyon eurosunu alıp gitseydi bu kadar anormal karşılanmazdı.

    1 sene daha duracak kadroda. zaten sakatlanır büyük ihtimal. sakatlanmazsa da oynarsa para kazanacak. oynamazsa geçen seneden kalan maaşını alacak. riekerink hoca da boş adam değil. hamit'in sakatlık geçmişini inceleyip hamit'in sakatlanmayacağını varsayarak bir kadro planlaması yapmaz.

    ben de mutlu değilim hamit'ten kurtulamadık diye. 1 haziran günü saat 00.00 da girip sözleşmesi bitti, kurtulduk diye ilk entry giren de bendim. hayranı yada fanboyu değilim hamit'in. ama birbirinizin gazına gelip dertleniyorsunuz. yapmayın beyler. galatasaray taraftarı olarak yeterince derdimiz var zaten. ve açık söyleyeyim bence hamit'in geçen seneden alacağı paraya kadroda olacak olması bu dertlerin yanında hiç bişey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın