• 10
    kendisini düne kadar tanıyan yoktu veya çok az kişi vardı fakat dünden beri videolarını izleyip fikir edinmeye çalışıyoruz. videolarından anladığımız kadarıyla penetresi kuvvetli bir oyuncu, attığı sayılar genelde penetre üzerinden. şutla bulduğu sayılar oldukça az, bu veriden şutunun güvenilir olmadığını anlıyoruz. d-league kariyerinde %33'le üçlük atmış. faul atışları ise %73 civarında, kısa pozisyonda oynayan oyuncu için düşük bir yüzde. penetre oyunlarında kendisine sıkça faul yapılacağını düşünürsek serbest atışlarını geliştirmesi gerek.

    diğer yandan hücum ve savunmada çabuk bir adam. hem ayakları hem de elleri çabuk. d-league'de maç başına 2 top çalma gibi bir istatistikle oynamış. gayet iyi bir istatistik. yine videolarından anladığımız kadarıyla tam saha baskıyı başarılı şekilde yapıyor, rakibi yıpratıyor, hatta top kapıyor. takımımızda uzun süredir böyle bir oyuncu izlemedik. göksenin'le beraber rakip kısalar üzerinde bezdirici bir baskı kurabilirler.

    avrupa basketboluna uyum sorunu yaşamaz ve ergin hocanın kendisine vereceği görevi yerine getirirse sadece takımda değil avrupa'da adından çok söz ettirir. darius adams'a benzettim ben bu adamı, umarım onun gibi patlama yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın