resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3042
    efsanem, efsanemiz ve sonsuza kadar da öyle kalacak kral. kendisine olan duygularımı anlatamam. çok ama çok sevdim. hala seviyorum. kendisi siyasete atıldı savundum, bulunduğu partiden ayrıldı savundum, twitter'da saçma sapan şeyler yazıp durdu yine savundum. bir ara önünü alamadı her türlü muhalif şeyi rt ettiğinden twitter'a giremez olmuştum. buna rağmen kızmadım. silemedim, engelleyemedim. ancak hesabın artık sadece kendisi tarafından değil, başkaları tarafından da kullanıldığı o kadar belliydi ki. sadece hükümete değil, devlet aleyhinde şeyler de paylaşıyordu. aylarca direndim ve sanırım birkaç ey evvel hesabını mute'ledim. silemedim. unfollow'a basamadım. o kadar seviyorum. unfollow etmek onu sonsuza kadar silmek gibi bir şeydi benim için. sonuçta siyasi görüşüdür, dini görüşüdür, her ne olursa olsun mutlu olsun dedim. sadece hesabının ve genel olarak kendisinin o şekilde ucuz kullanılmasına üzüldüm. harcayacaklardı, belliydi.

    zurnanın zırt dediği yer, ait olduğu cemaatin açıkça ülkede darbeye kalkışması, bununla yetinmeyip kendi devletine ve ülkesine savaş açmasıdır. devlet aleyhinde kimi gerçek kimi yalan gizli bilgilerle uluslararası platformda türkiye aleyhine propagandaya girişmesidir. yakında ermeni diasporasına destek verirlerse şaşırmayın. bu noktada hakan şükür hala kalkıp ''bu darbeyi cemaat yapmadı, şunlar bunlar yapmış'' deyip hocasını savunursa, onların yanında yer alırsa, o da bu yaşananları destekliyor anlamına gelir ki, bu durumda haindir. şu kelimeyi kullanmak bile koyuyor adama. ben hala kendisinin çıkıp ''kandırıldım, ben böyle bir oluşumun parçası olduğum için utanıyorum'' demesini bekliyorum. çünkü kralın onlarla bir işi olamaz. böyle bir oluşumun bir parçası olamaz. hakan şükür nerede ülkeye savaş açan şerefsizler nerede.

    zaten twitter hesabına bakıldığında ilk başlarda darbenin arkasında cemaatin olmadığı yönünde tweetleri rt etmiş, bakmış ki her şey ortada, arkasındakiler haindir, şerefsizdir vs demiş. arkasında hocam var, onun ben amk dememiş. o günden beri de aktif değil. umarım pılını pırtını topluyordur(abd'de yaşıyor bildiğim kadarıyla) da o yüzden sessizdir. daha ne kadar inkar edebilir bilmiyorum. o kadar yüzsüz değildir. yap bir krallık, hatanı telafi et.
App Store'dan indirin Google Play'den alın