resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3039
    inancı vs. umrumda değil eğer yanlış yaptıysa kanun önünde cezasını çeker.

    hakan şükür'den bahsediyoruz beyler. hepinizin hala ağzının suyu aka aka anlattığı uefa kupasının alınmasında en büyük payı olan adamlardan birinden bahsediyoruz. en güzel anılarımızın en mutlu anlarımızın baş mimarlarından birinden bahsediyoruz. galatasaray ve türk futbol tarihinin en büyük golcülerinden birinden bahsediyoruz.

    bu adamın benim gözümde krallık payesi asla değişmez. inancı vs ne olursa olsun yine söylüyorum.
    ayrıca hakan şükür'ü az da olsa tanırım. öyle insanların ölmesine göz yumacak bundan mutluluk duyacak bir insan olmadığına kendi canımı bile koyarım.

    el insaf beyler. tamam cemaat dalgasına bulaşmış olabilir ama unutmayın 2 dönem önce şimdi herkesin başkomutan dediği zatın partisinden millet vekili olmuştu. e o zaman her şey güllük gülistanlıktı da şimdi ne değişti?

    bu adamı ihrac istemi ile disiplin kuruluna sevkedenlerin isimlerini iyi yazın bir kenara. galatasaray'ın içindeki asıl hainler onlardır. iktidar ile ortak olup kulübün en değerli mallarını peşkeş çekenlerde onlardır. galatasaray'ı bitirme planının (ki planı kimin uygulamaya koyduğunu herkes biliyor) parçası olanları yazın bir kenara.

    sözün özü hakan şükür'e laf ederken 2 kere düşünün öyle edin. yaşadığınız gördüğünüz en büyük başarılarda en yüksek paya sahip kişilerden birinden bahsediyoruz.

    selam ederim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın