resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5208
    eksisozlukte (tam hatirlayamiyorum) kötülerin yaptığı iyiliklerin daha değerli olması gibi bir başlık vardı. çok guzel anlatmıştı arkadas. hamit çok uygun iste bu duruma.
    hamit bu sezon illa ki iyi bir iki maç oynayacak ve o maçların ardından bu başlığa "ben demiştim" "hamit gibi adamlar her zaman lazım" vs yazılacak. sonra hakan balta bir maçta kötü oynayacak ve hakan balta' nin başlığının altına "senelerdir söylüyorum hakan galatasaray stoperi olamaz" falan yazacak bazılarınız.

    hakan senelerdir burada. çok kötü olduğu sezonlar da oldu hatta bir ara sol bek oynarken rakip sag aciklari dunya futboluna kazandırmayı kendine misyon edinmişti. ama hakan' in iyi olduğu sezon sayısı, kötü olduğu sezondan çok daha fazladır. kontratı hiçbir zaman sorun olmamıştır, hicbir zaman hiçbir konuda sorun çıkarmamıştir. hakan' in iyi davranması hakan' dan beklenen bir davranıştır ve hakan çok çok iyi olmadığı sürece sadece iyi olduğu için asla övgü almayacaktır. hamit toplasan yarım sezon iyi olmuştur. buna rağmen iyi olduğu her an övgüyü alacaktır. çünkü hamit' in iyi olma durumu hamit' tek beklenen bir davranış değildir. umarim derdimi anlatabilmisimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın