resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3035
    şu aralar amerika'da yaşayan, fetö olarak adlandırılan cemaate/örgüte mensup , galatasaray'ın ve türkiye'nin en iyi santraforlarından biri ve golcüsü.

    buradaki temel sorun gerek altyapımızda , gerekse a takımda, özellikle ruhende galatasaraylı olan futbolcularımızı koruyamayıp, mantal güç veremeyişimiz..hep ona buna yem ediyoruz. hakan şükür, şimdi arda, uğur tütüneker falan hep bir yerlerden korunma almaya ihtiyaç duydular. para ve şöhretle sarhoş oldular, sonra ara ara düştüler. en başta fenerbahçe medyası ve onun kolları büyük baskı oluşturuyor.. sonra türkiye'deki futbol ortamı ve klübün yetersizliği.. bir de tabii başta ft ile gelen bir inançlı gazla oynama geleneği ki bu da duygusal iniş çıkışlara yol açıyor. tugay, semih, sabri, uğur uçar gibi bağımsız kalmaya çalışıp dağılanlarda var. bu çocuklara yeterli koruma sağlanıp, mantal olarak gerek eğitim , gerekse telkinle üst düzeye çıkarılıp, sportif olarak ise gerek taktiksel gerekse fizik + fondamantal olarak çağdaş profesyonel sporcu yapabilirsek , bazı güç odaklarının güdümüne girmelerinin önüne geçeriz.

    hakan sükür'de bir de dayakla ona futbol öğretmiş, ruhen baskı altında tutmuş, çok baskın fenerli , fırsatçı baba problemi var üstüne üstlük. yani muhtemelen metazorik (zorunda kalarak) olarak kendini buldu cemaatte. arife, belozoğluna, ünsala, okana vs çok kızmakla ve sevmemekle beraber hakan şükür'e kızmaya bir türlü yüreğim gitmiyor. kim ne derse desin ,adamın; galatasaraylılığı samimi, futbolcu profesyonelliği düzgün, efendi bir insandı. umut ediyorum ki bu yanlıştan döner, toplum tarafından affedilir, galatasaray'a tekrar hizmet eder. hepsini lanetliyorum da bir tek hakan şüküre kıyamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın