resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 858
    yine bir şeyler söylemiş fikret orman. hiçbir başkan hakkında konuşmak istemem ama bazen ölçüyü kaçırıyorlar bu zatı muhteremler.

    neymiş, onların talip olduğu futbolculara fener ve de biz talip olup fiyat artırıyormuşuz. bunun için de bazen hedefte olmayan futbolculara talip olup bizleri şaşırtıyormuş.

    bu beyanatlar mahalle çocuklarının zeka seviyesine bile yakışmayan söylemlerdir. söylediği şeyler saçmanın ötesinde hileci davranışların itirafıdır. çünkü;

    -bugün bütün futbolcular, menejerler vasıtasıyla ihtiyacı olan tüm takımlara teklif edilmektedir. ilk seninle adı çıktı diye tapusu sana ait olmuyor.

    -galatasaray ile adı anılan birçok futbolcuya siz de talip oldunuz. galatasaray'dan öyle bir itirazla karşılaştınız mı?

    -fiyat artırma eğer transferi engellemek içinse ayıptır. ancak gerçekten alma niyetiyle ise hiçbir yanlış tarafı yoktur. sonuçta başarı için yarış içinde bütün kulüpler.

    -bazen hedefte olmayan futbolculara talip olarak diğer kulüpleri şaşırtmaya çalışmak hilekarlıktır. siz bunu itiraf ediyorsunuz. bu sadece çocukluktur. ha size aldanıp yanlış transfer yapanların da ayıbı vardır ama o sizin bu hileci tutumunuzdan daha masumdur.

    -ihtiyacı olmadığı halde sırf siz alamayasınız ya da daha fazla ödeyesiniz diye araya girip fiyat artıranlar da hilekardır. aynı şeyi siz yapıyorsanız o da hilekarlıktır.

    bugün dünya piyasası futbolcu kaynıyor. herkese yetecek futbolcu var. önemli olan onları en makul ücrete alabilmek ve faydalanabilmektir. bundan ötesi çocukluktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın