resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3018
    futbolcu olarak efsanedir. belki menajerlik sınıflandırmasına girersek simge isim diyebiliriz. terörist bile olsa bu böyledir çünkü baktığımız perspektif futbol ve futbol denilen organizasyon ahlakla, siyasetle temellenen bir şey değildir.
    kazanmak, katkıda bulunmak, rakip kulüple anlaşmamak, maddi konularda esneklik göstermek ve yetenekli, istikrarlı olmak bir kulüpte efsane olmak için yeterli şeylerdir. ahlaki iyilikleriniz varsa o da sizin artınız olur efsane nişanını daha çabuk takarsınız.
    kardeşinin karısıyla takılan, uyuşturucuya, kavgaya, tecavüze bulaşmış futbolcular, sporcular dahi kulüplerinde efsane statüsünde olabilir veya kulüp ve taraftar nazarında itibarlı bir yerde olabilir.

    fatih terim de çok ahlaklı sayılabilecek biri değildir bazı kesimler için. dün ve bugün yanında durduğu politik karakterler de vatan haini ilan edilebilir ama galatasaray efsanesi olduğu gerçeği değişmez.

    hakan şükür benim için kaliteli, efsane bir futbolcudur hain de olsa terörist de olsa değişmez. yarın bir gün romanya´yla savaşa girsek hagi romen ordusunda görev alıp bize silah sıksa da yine galatasaray´ın efsanesi olarak kalacaktır.

    ama tuttuğum takımın efsanesi olması o kişiye sempatik bakacağım anlamına gelmez. bülent korkmaz´ın galatasaray´a hoca olması ihtimali üzerine galatasaray´ı bırakırım dediğim girdilerimde vardır. hakan şükür´ün milletvekili olması bana göre yanlıştı onun milletvekili olduğu partiye de hakan şükür´den sebep sempatik bakmadım.

    siyaset ve din,dinsizlik motiflerini ön plana çıkartan sporculardan ve sanatçılardan hiçbir zaman hoşlanmadım. milletvekili veya cumhurbaşkanı danışmanlığı yapmaları, buradan para kazanmaları bana göre haksız kazançtır. vatan haini dini bir örgüt içinde yer alan hakan şükür´ün milletvekilliğinden para kazanmasının tek sorumlusu da o partiye oy veren vatandaşlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın