• 4616
    taraftarı olduğum takım.

    birçokları gibi ölümüne sevmem takımı. üzerime düşeni yaparım ve bir taraftar olarak beklentilerimi korurum. üzerime düşeni derken her hafta maça gidemem, karşı yakasındayım istanbul'un. her sene forma alırım işte (son iki sene almadım), digiturkplay aboneliğim var, bir de insanlara hediye alırken store'u sıklıkla kullanılırım.
    yanlış anlaşılmasın diye belirteyim, beklentilerim her sezon şampiyonluk, muhteşem transferler falan değil. tabii ki herkes gibi takımımın her maç güzel oynamasını, başarılar kazanmasını isterim, ama bunlar olmazsa olmazlar değil.
    çok temel bir beklentim var. zekamla alay edilmemesi. 30 küsür yaşındayım, doktora diploması için uğraşıyorum. şu durumda birisi beni salak yerine koyduğunda anlayabiliyorum. ve bundan mutlu değilim...
    sonra taraftarların maaşlarından, harçlıklarından arttırıp,biriktirip bir mobil hatla,dergiyle,store'la bir şekilde kulübe kazandırdıkları paralarının hiç de şeffaf olmayan bir şekilde çarçur edilmesini, bu insanlardan hesap sorulmamasını da sindiremiyorum.
    son olarak beni galatasaraylı yapan efsaneleridir. ali sami bey, metin oktay, metin kurt... bu adamların sadece sportif yönleri değil, duruşları, tavırları... bu karakterde insanların kaybolmasını, başka bir yönden bakarsak, yönetimlerin farklı tavırlardaki ve karakterlerdeki oyuncuları, yöneticileri kulübe alması, barındırması, sahip çıkması ve hatta uzaklaştıramamasını da sevmiyorum.

    durum budur. ilk entryim kulüple ilgili olsun ve boş olmasın istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın