• 368
    3 sene önce götze'yi 38 m euro'ya satıp 30 m euro'ya mkhitaryan'ı almış, bu sene mkhitaryan'ı undisclosed dense de primler haricinde 32 m euro + bonuslar (ki söz konusu manu olunca bonuslar bonservis kadar olabiliyor) ya satmış 26 m euro'ya götze'yi almıştır.

    bu anlamsız döngüden kar edip çıkmayı başarmışlardır.

    ayrıca bu sene ilkay gündoğan'ı satmış, yerine rode'yi almış, hummels satılıp yerine bartra alınmıştır. ilkay'ın yerine gelen rode ve ön tarafa gelen schürrle + dembele hamleleri ile ofansif anlamda güç kaybedeceğini düşünmüyor, bilakis güç kazanacağına inanıyorum. rode'nin saha içinde ilkay'dan daha çalışkan olması ve defansif olarak ilkay'dan kuvvetli olması sayesinde orta sahanın weigl-rode-götze gibi geri üçlü veya aynı şekilde 4-2-3-1 formatı üçlüsünü oluşturma ihtimali fantastik. bu arada defansif hayvan bender de halen kadroda.

    en büyük yıldızlarını bayern'e satmalarına rağmen şu an kağıt üzerinde oluşturdukları kadro, 2016-17 bayern kadrosuna 2015-16 sezonundan kalite anlamında daha yakın bir kadro. özellikle sakatlık sorunu yaşayan reus dışında yokluktan mkhi'nin kanatta oynadığını düşünürsek, 1 tane amc 3 tane pırpır kanat alarak ofansif güçlerine güç katmışlardır.

    bartra bir hummels değil. şu anda tek eksikleri bu gözüküyor. eğer iyi bir stoper de alabilirlerse belki bu sene daha güzel bir bundesliga çekişmesi görebiliriz.

    burada büyük kayıp hummels olarak gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın