resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3012
    yazilanlara bakiyorum da... hey gidi insanoglu! aslinda muhalif bile olsan, guce bir sekilde tapinmayi beceriyorsun sonunda ve oyle ya da boyle guce boyun egmemis ve kendi dogru bildiklerini ne pahasina olursa olsun savunmus insanlara vatan haini diye saldirmakta bir sakinca da gormuyorsun.

    bu darbe gorunumlu sacmaligin arkasinda cemaat olmadigini dusunmeme ragmen soruyorum size; bugun basimizdakiler daha mi az insanin hayatiyla oynamistir? daha mi az insani magdur etmis ve etmektedir? daha mi modern ve aydinlik bir gelecek vaat etmektedir?

    iste sana vatan hainlerini isaret edenlerin hali:

    kafa kesme ikilemi: https://3.bp.blogspot.com/...18tem16-medyanoz.jpg

    rus ucagini dusuren kahramandir: http://www.egesiyaset.com/...25.11.2015_16.27.jpg

    belki de degildir: http://www.ntv.com.tr/...cmNvp9UUejXCOY_oqqAQ

    mavi marmaraya ben izin verdim ama vermemis de olabilirim: https://www.izlesene.com/...yir-vermedim/9396700

    ve tabi ki bir klasik olarak: https://www.youtube.com/watch?v=9c0MZjJCCpI

    yani nihayetinde hepimizi suna cevirdiler: https://www.youtube.com/watch?v=ZWCEKPLg2w8

    gel gor ki onlarin adi bakan, basbakan, cumhurbaskani ve hatta baskumandan! cunku onlara biat etmis onlarca tv ve gazete her gun aklinin irzina geciyor ve seni hipnoz ediyor. birseyler ters gittiginde bunu paralele yikmayani artik dovuyorlar ki gercekten de dovuyorlar artik. bir akp'li bugun akp muhalifi birini akp'yi elestirdi diye vursa gercekten de adam oldurmekten hapis yatar diyebileniniz var mi?

    simdi hakan sukur hain ilan edilmis. yok futbolculugu iyi ama sonrasi gak guk. akp'den sonra bu ulkede ben de en cok cemaatten nefret ederim ama akp'den sonra. hakan sukur bence de yanlis bir yol tutturmus gidiyor ama asla vatan hainligi yapmiyor. vatana hainlik yapanlar bugun devleti yonetenler. hakan sukur dindardir cemaatcidir ama gercek bir ataturkcudur ayni zamanda. biliyorum hem cemaatci hem ataturkcu olunmaz ama bizim ulkemizde bu kadarina da sukur. bugun ulkenin basindakilere ise ataturk dediginde tuyleri diken diken oluyor. milli bayram kutlamamak icin bin dereden su getirenler, hakan sukur gibileri vatan haini ilan ediyor. ne guzel dunya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın