• 132
    19 temmuz 2016 young boys galatasaray maçı'nda fenerbahçe'ye küfür eden oluşum. daha sonra karşı tribünde alkollü olduğunu düşündüğüm formasız bir vatandaş 'ananın a.. k.. fenerbahçe' tezahüratını yaptı, ki alışılmıştan sıcak bir iş gününden sonra 7000 kişilik statta 3000 mayışmış insan sakin sakin maçı izlerken bu abinin haykırışı çok net duyuldu, gülüşmelere de neden oldu.

    kale arkasındaki ultraslan isviçre mensupları da bu tezahüratın 'fenerbahçe' kısmını duydukları için, maçı bırakıp toplu halde bu adama dayılanmaya başladı.
    'oraya geliriz ananızı s...'
    'fenerbahçe a.. a..'
    'içimdeki fener aşkı bambaşka'
    gibi tezahüratları tekrarlayıp durdular, ki bunu yaparken de hepsi karşı tribune doğru el hareketi yaptılar.

    karşı tribündeki abi mi? o da arkadaşlarıyla maçı izliyordu bi ara sırtını dönmüş içiyordu. sonra 70. dakika civarlarında sahaya dalmaya çalıştı ama dengede duramadığı için security kolundan tutup dışarı götürdü. götürülürken ultraslan bu abiye hala küfürler etti, yuhladı. ama abi olayı hala anlamadı ki, küfürleri güvenlik yiyor sanıp el salladı ultraslan'a garibim... :)

    bunları takip edeyim derken ben de maçın ikinci yarısının büyük bölümünü kaçırdım iyi mi.

    maçın sonunda ise 15 yaşındaki bir çocuk sahaya atladı, yanındakiler güvenliği geçti, o geçemediği için tekrar tribünlere gönderildi. ardından ultraslan isviçre mensubu bu çocuğu boğazından tutup havaya kaldırıp yere yatırdı. çocuğun abisi kardeşini kurtarayım derken 5-6 kişiden yumruklar yemeye başladı. sahaya girilmemesi için anonslar yapmıştı ultraslan isviçre, bu konuda haklılar, ama 15 yaşındaki bir çocuğu değişik bir şekilde uyarabilmeli insan.

    yanımdaki isviçre'li adam da oğluna 'bak bu da herhalde türkiye'deki kutuplaşmadan dolayı, darbenin etkileri' dedi ki hangisine güleyim, hangisine ağlayım karar veremedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın