resim
Giuliano Terraneo
Görev:Sportif Müdürü
Takım:West Brom
Yaş:70
Uyruk:İtalya
  • 148
    düz adam de souza'ya 8 milyon euro ödedikten sonra ozan tufan'a da bir 7 milyon daha ödeyen transfer dehahahahahahası.

    fener taraftarı nasıl büyük takım taraftarı hiç anlamıyorum. aziz adama 30 milyonluk transfer bütçesini vermiş, adam parayı basıp van persie'yi nani'yi falan almış. hadi ozan transferi aziz yıldırım'ın halt yemesi olsun, herif düz adam de souza'ya bile 8 milyon euro verdirmiş. ne bir scout transferi, ne bir "vay anasını bu adamı bu paraya nasıl almışlar" dedirtecek bir tane isim yok. ikisi aynı transfer sezonunda alınan üç tane defansif ortasaha var, diego'ya alternatif olacak bir tane ofansif ortasaha yok. musa sow satılıyor, yerine alınan bir tane kanat forvet yok. sportif direktöre bak anasını satayım.

    ulan bizim cüneyt tanman'a 30 milyon euro versen bu adamları almayı o bile başarırdı. sadece markovic'i kiralamayı düşünemezdi, onu da twitter'dan falan kampanya yapıp biz aldırırdık zaten. galatasaray'ın elinde 30 milyon euro bütçesi olsun, şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkacak kadro kurar yahu.

    neticede terraneo kardeşimiz, aziz başkan'ın geçen yaz dördüncü yıldızı takamadığı için yükselen tepkileri absorbe etmesi için kullanılmış bir isimdi işte. aziz'in parasıyla aziz'in onayladığı transferleri yaptı, parasını aldı, sonunda da ülkesine döndü. bu yaz böyle bir isme gerek duyulmadı çünkü vitor pereira zaten bir numaralı olağan şüpheli konumunda, her türlü başarısızlığın faturası doğrudan ona kesilecek. aziz bu sebeple bu yaz böyle bir isme gerek duymadı, "vitor sezon sonuna kadar idare etsin yeter, çok sıkışırsam sezon ortasında kovar başkasını getiririm, bunların gazını her türlü alırım" diye düşünüyor.

    "terraneo ne adamdı di mi abi ya, bıyıklı reyiz yaaa, keşke yine gelse ^.^ " ne salak adamlarsınız lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın