• 175
    surekli birileriyle ilgilenip kimseyi alamamak gibi bir becerisi olan transfer komitesi. dis basini takip eden biri olarak goruyorum yurt disindan ilgilendigimiz, gorustugumuz oyunculari vs. ancak son donemde muthis bir agirdan alma soz konusu. tabi bunun mevcut yonetimle dogrudan ilgisi var ancak daha once carole'u, podolski'yi, denayer'i bir sekilde transfer eden komite nasil bi senedir transfer yapamiyor aklim almiyor.

    ben dursun ozbek'in transferlerin t'sine dahi karismadigini dusunuyorum cunku adamin futbolla alakasi yok. sadece turkiye'den topcu alirken baskanlariyla gorusup kazik yiyor genelde. kardesi var futbola bakan ama onun da yurt disindaki futbolcularin cok buyuk bi kismini tanimadigina eminim. bu isleri buyuk olcude cenk ergun ve scout ekibine biraktiklarini dusunuyorum ama demek ki bunlarin bulup gorustugu topculari da acayip agirdan aldirtiyolar. bu kafayla transfer yapabilmek bile buyuk basari vallahi.

    lan takimin bi senedir forvet ve orta saha ihtiyaci var simdiye kadar coktan paramiza gore bi liste belirleyip iki tane adam almaniz lazimdi... dunyada bizden daha agir bir kulup daha olamaz bu konularda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın