• 89
    bastırılmasının ardından memleketin normal(!) görünümüne döndüğü darbe girişimi.

    facebook'a masum erlere zarar vermeyin, esas suçlular profesyonel olan rütbeliler yazıyorsun hemen bir ileri zekalı çıkıp "meclisi bombalamalasalardı uçakla o zaman" diyor. gerizekalı erin uçak kullanabildiğini zannediyor çünkü. aslında uçağı süren pilotun er olmadığını belki o da biliyor ama öfkesini kusmak için bahanesi o.

    masum erler kandırılmış, tatbikat sanmışlar neden kemerle saldırdınız diyorsun, onlar emir kulu 19-20 yaşındaki tatbikat diye kandırılmış çocuklar diyorsun "kandırılmasaymış" diyor. ulan senin put diye taptığın adam da yıllarca kanka olduğu cemaat tarafından "kandırıldım" demedi mi? koskoca dünya lideri 10 sene kandırılabiliyor da liseli çocuk mu 1 gece kandırılamıyor? diyorsun bir bakıyorsun ses kesilmiş, bloklamış esas vatan haini. burdan ekmek çıkmayacağını anlayınca başkalarına zehrini akıtmaya gidiyor belli.

    biri çıkıyor sırf muhalifim diye "sen darbecisin, darbe olmadığı için üzgünsün diyor" ağzını yüzünü dağıtasım geliyor. adam hem muhafazakar dinci bir partiye oy vermiyorum diye hem de daha muhafazakar ve daha dinci bir grubun yapmak istediği darbeyi istediğim gerekçesiyle küfrediyor. lan darbeyi benim görüşüme yakın birisi yapmıyor ki ben neden darbeyi isteyeyim? fethullah gülen memlekete dönse, %50 oy alıp iktidara geçse bile ben gene göteborg'la eşleşen olacağım hem de bu sefer 10 kişi kalarak. ben memleketteki din sömürüsüne kızarken daha da kötü sömürecek adamın hem de darbeyle başa gelmesini neden isteyeyim? diyorum error veriyor herif.

    bu kafa sözlükte de dolu tabi. adam "tayyip gitsin de kim gelirse gelsin istiyorsunuz" diyor. lan darbeyi sosyalist mi yapıyor, milliyetçi mi yapıyor, kürtçü mü yapıyor ki sevinme ihtimali olsun insanların. akp'den memnun olmayan adam, cemaatin başa geçmesine neden sevinsin?

    umut bulut'tan rahatsız olan adam mustafa pektemek'in hem de darbeyle başa gelişini mi destekleyecek? sanki drogba darbe yapıyor anasını satayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın