• 85
    ordunun büyük kısmının + erdoğan karşıtı sivil halk ve siyasetçilerin destek vermemesi ile feto örgütünün elinde patlamış girişim. eğer ülkeyi ele geçirip kontrol altına alsalardı belki de feto'yu getirip ülkeye başkan yapacaklardı. benim senaryom da bu. bu yüzden bolca atatürk, laiklik vb. propaganda yapıldı trt'de.

    tabi işlerinin bittiğini anlayınca zıvanadan çıkıp meclise saldırmak, halka saldırmak, polise saldırmak gibi çılgınlıklar yaptılar. ankara özel kuvvetler komutanlığının ele geçirilememesi işin kırılma noktasıydı. komutanın emir subayı olan şehit bir astsubay darbeci generali öldürdü ve çıkan çatışmada darbeciler komutanlığa giremedi. eğer girselerdi ipler ellerine geçerdi deniyor.

    bir de ekşi sözlükte her ihtimale mantıklı diyen bir entry vardı. son derece doğru. kim ne düşünürse düşünsün şimdilik mantıklı. bu süreç geleceği nasıl şekillendirecek göreceğiz. tiyatro diyen de mantıklı, gerçek darbe diyen de mantıklı, feto darbesi diyen de mantıklı. her fikir şu an mantıklı görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın