• 19
    polis ile asker karşı karşıya gelmiş, yer yer çatışmalar yaşanıyor, bombalar patlıyor, ciddi bilgiler geliyor ankara'dan.. ama büyük resmi gören muhalif tiyatro diyor. kusura bakmayın ama içten içe darbeyi desteklediğinizi açık açık söyleyin. sinsi sinsi yorumlarla insanları provoke etmeyin. faşizm dediğiniz budur işte. halka rağmen, kendi kurumlarına rağmen, nereden emir aldığı belli olmayan bir grubun koca devlete darbe yapma girişimidir faşizm. lafa gelince kenan evren düşmanları bugün darbe goygoyu yapıyor. komik mi? insanlar yaralanmış, ölülerin olması an meselesi.

    hiç sinirli görmediğim abdullah gül bağırıyor lan. ne tiyatrosu? askere geri çekilin diye götünü yırtıyor adam. kimse ölmesin diyor. kendi canının kıymetinden dediğini düşünmüyorum. kendi canını düşünecek olsa gerek duymazdı herhalde buna.

    bize büyük resmi anlatın. anlatın da, büyük resmi gören cahillerden bir farkınızın olmadığını görelim.

    edit: hala aktroll falan diye saçmalayan varsa gitsin kafasını gömmeye devam etsin. bu kafadaki muhalif kesimin mevcut iktidardan daha tehlikeli olduğu düşüncesinde maalesef haklıymışım. darbeye alkış tutan heriflerden her bok beklenir. o tiyatrolarda nice genç, nice seçilmiş siyasetçi idam edildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın