resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 1014
    daha sezon ortasında city'de şans bulamaz dediğim, nitekim dediğimde muhtemelen haklı çıktığım ve en az bir sene daha kiralanacak futbolcu.

    arkadaşlar arap sermayesi diyoruz. herifler istedikleri adama para basıp alabiliyor. ingiltere yayın geliri öyle fazla ki bu sezon henüz bonservis bedeli ödememiş city, bornemouth'un 15 m euroyu ibe salağına lak diye verdiği yerde 200 m euro harcasa ffpye takılmayabiliyor.

    kaldı ki defans hatlarında kompany, mangala, otamendi gibi adamlar var ki en yaşlısı kompany daha 31 yaşında ve halen bireysel olarak dünyanın en iyi 3-5 stoperinden bir tanesi. john stones için bitmeye yakın diyorlar. bu şartlar altında denayer'in sagna'nın yerine sağ bek oynamaması durumunda forma giyme ihtimali yok denecek kadar az.

    rieke reyizin de belirttiği gibi iyi iki dmc ve iki forvet ile gs kadrosu hem denayer'in hırslarını karşılayacak hem de kendisine gelişme imkanı sunabilecektir. elbette gönül kendisinin koray ile tandem oluşturmasını, bir şekilde bonservisinin alınarak yedekte semih ve serdar ile 6-7 sene stoper alınmamasını isterdi ama koray'ın talihsiz sakatlığı planları erteledi. yine de türkiye için etkili bir stoper olan denayer'in city'nin durumundan da faydalanıp bir şekilde ve bu sefer opsiyonlu olarak kdroya katılması lazım
App Store'dan indirin Google Play'den alın