• 21
    geçen sene ayağımıza kadar gelen yandex'in 7 milyon eu artı bonuslar teklifini geri çevirip bundan daha az bir rakama ve riva'yı peşkeş çekerek evet dediğimiz teklif.

    senelik 6 milyon eu 2 + 1 yıl için geçerli olacak diyor twitter adresi...

    yönetilememenin kitabını yazıyoruz şu an.
    almanya'da gießen diye bir şehir vardır. orda yüksek yapmıştım ben. yanında da marburg diye bir şehir var. bunlar 2 küçük üniversite şehri. biri 2. dünya savaşında bombalanmış, diğeri bombalanmamış. bombalanan gießen'de taş üstünde taş kalmamış. bütün tarihi doku gitmiş. marburg'la kardeş olarak anılan şehir dümdüz olmuş. savaştan sonra yeniden inşa edilirken ortasından taşımacılığa müsait lahn nehri geçen şehri bir şekilde nehrin tek yakasında yapılaştırmışlar. ayrıca marburg'la benzer tarihi dokusunu da koruyamamışlar ve kendi standartlarında modern bir doku yaratmışlar. işte o şehir şu an almanya'da üniversitelerde şehircilik derslerinde her şeyin nasıl yanlış yapılabildiğinin örneği olarak okutuluyor.

    bence galatasaray da işletme derslerinde her şeyin nasıl yanlış yapılabildiğine dair pekala tez, master, grandmaster falan olarak okutulabilir.

    edit: tragedystreets uyardı anlaşmanın şartları benim hatırladığım gibi değilmiş. peşin para 7 değil 4 milyon dolarmış. kendisine teşekkür ederim. fakat netice değişmez. bonuslarıyla birlikte benzer bir anlaşmayı elimizin tersiyle itmişiz. ayrıca kötü yönetiliyoruz işte amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın