• 177
    ısrarla eleştirilme sebebini anlamayan yazar kardeşlerimizin olduğu, eski galatasaraylı yönetici. candan erçetin'in bir vitrin elemanı olarak yönetimde görev almasına elbette kimse karşı çıkmamaktadır. fakat bir vitrin elemanının yönetimde alacağı pozisyon başkan yardımcılığı olamaz. başkan yardımcılığı ağır bir makamdır ve bazı özellikleri taşımayı gerektirmektedir. bunların başında federasyon, menajerler, oyuncular ve kulüp ilişkileri gelmektedir. bu vasıflara sahip olmayan biri başkan yardımcılığı yapmamalı.

    sanırım kendisinin başkan yardımcılığının bu kadar savunulmasının sebebi ünal aysal fanlığı. ufak bir hatırlatma da yapalım, kendisinden bir önceki başkan adnan öztürk'tür. iki ismi yan yana koyun ve düşünün bakalım bu tercih ne kadar mantıklı. sadece ergin ataman'ın o dönem kendisi hakkında yaptığı göndermelerden bile, spor ile alakasız birinin spor yöneticiliğinin üst kademelerinde göre gelmesinin ne kadar saçma bir karar olduğu ortada.

    hala neyini savunuyorsunuz bu olayın cidden merak ediyorum.

    ek olarak; mevcut siyasi partilerde konudan habersiz başkan yardımcıları olması, bu yapılan hamlenin doğru olduğu anlamını taşımamaktadır. dediğim gibi işini ehline vermek lazım her konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın