• 165
    kendisi ne spordan anlar, ne spor kulübü yönetmekten anlar. müzisyen bu kadın. müzik öğretmeni. ünal aysal yönetici yaptı ya kendisini şimdi çıkın candan erçetin'in yönetici olmasının aslında ne kadar iyi bişey olduğunu savunun. bu sözlük bazen gerçekten çok komik oluyor. ünal aysal tarafından başkan yardımcısı yapılmak nelere kadir. dursun özbek'in yardımcısı olsaydı 1 tane öven, aslında iyi bişey, onure olduk vs diyen çıkmazdı.

    kendisi bir sanatçıdır, bir değerdir hem galatasaray için hem türkiye için. ama galatasaray kulübünde başkan yardımcılığı ne alaka?

    ayrıca o meşhur komisyon transferleri candan erçetin'in başkan yardımcılığı döneminde yapıldı. şimdi ali dürüst ve adnan öztürk başkan yardımcısı olsa o öeşhur devre arası komisyon transferleri yapılabilir miydi? başkan sen napıyon der yaptırmazlardı. ama futboldan anlamayan, futbolcuları tanımayan, menajerleri tanımayan, piyasadan bihaber candan erçetin başkan yardımcısı olunca yapılıyor işte.

    eleştirdiğim şey candan erçetin'in kendisi değil. candan erçetin'in başkan yardımcısı yapılması ve sırf yapan kişi nedeniyle bu durumun ölümüne savunulması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın