• 26270
    "ya bu gece yada yarın bir forvet geliyo galatasaray'a....bony olur insallah...yada luiz adriano..başkası kimseyi tatmin etmez."

    twitter'da evren turhan.

    açıkcası beni başka isimler de tatmin eder. yeter ki galatasaray'a iyi hizmet etsin. sessiz sedasız ve hızlıca bitirilen bir elmander transferini daha dün gibi hatırlıyoruz. benim yıldız, star beklentim yok. çalışkan-ileride top tutabilen-duvar olabilen- defansif katkısı pozitif bir oyuncu da mutlu edecektir. arkasında oynayan sneijder, podolski, sinan gibi oyunculara gerekli yardımı yapsın kafi... artan performansları hücumdaki eksiklerimizi giderecektir.

    akıllı transfer istiyorum kısaca.
    kaliteli asker alalım. yeterince yıldızımız var.
    aslında hiç birimiz transfer arsızı değiliz. sadece takımın eksikleri basbas bağırıyor. makul şekilde bu eksiklerin giderilmesini arzu ediyoruz. makul derken transfer piyasasının içinde değiliz fakat taraftar olarak takip edebiliyoruz. harcanan paralarla yapılabildiğini gördüğümüz hamlelerden bahsediyoruz sadece. taraftarın %90'ının bony gibi ütopik hayalleri yok. hatta transferin olması halinde mali yönden dikkatle inceleyeceklerdir kulübü zora sokacak mı diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın