• 9811
    içinde ırkçılık yoktur.

    ha insanlar milliyetçi yaklaşımlar sergiliyor olabilir. doğaldır. 3 milyon oy için memleketin geleceğini karartmaya çalışanlara toplumun ürettiği karşı tepkinin bir yansıması.

    milliyetçilik dozajındaysa iyidir. ülkeni korur. vatanseverliktir. övülesi bir eğilimdir. kozmopolit amerika bile artık 8. kuşak vatandaşlarına bu duyguyu aşılamaya, ekonomik ve çıkar amaçlı bir birlik olmaktan çıkıp, bütün olmaya çalışıyor.

    bu arada suriyelilere gelirsek, vatanları yoksa kaçtıklarındandır. yoksa hala suriye'de esad'ın kontrolünde olan bölge ve güçler var. gidip ülkesini kurtarmak isteyene bildiğim kadarıyla dur demiyorlar. ama tahminim devlet desteğiyle tuttukları evde karısını bırakıp, plajlarda türk kızının pembe götünü kesmek daha keyifli geliyor.

    yani tepki suriyelilerin var olma haklarına değil. gelip asalak gibi kaynaklarımızı sömürtenlere. vatana ihanet edenlere. çünkü dünyada böyle bir politika yok.

    bu arada benzer bir durumu bizde yaşamıştık. üstelik işgalci bir terörist örgüt de değildi. 7 düvelin tam donanımlı ordularıydı. işte bu gün ülkesi yok diye haline üzüldüğünüz suriyeliler size ders olsun. ve atatürk'ün ne kadar kıymetli bir lider olduğunu anlayın.

    ya da aradaki farkı daha açık söylemek gerekirse "we have atatürk, they dont"
App Store'dan indirin Google Play'den alın