resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5185
    kendisini savunan ve halen inanan yazarlarin profiline bakin, hepsinin kafasi 2011-2013 doneminde kalmis. yerli oyuncu ve fatih terim savunuculari, ve cogu haliyle yabanci dusmani. sorsan ergen simarik taraftar biz oluyoruz ya neyse.

    beyler birsey soracagim, siz saka misiniz da halen hamit'ten umit bekliyorsunuz ? rizkini sevdigim 4 yilda kac maca cikti ? 50'yi ya gecer ya gecmez. yok futbolu akliyla oynuyormus. hagi'de akliyla oynuyordu, 51 yasinda getirin hamit'in 3 senede oynadigi mac sayisindan fazla oynamazsa yazarligi birakirim o derece eminim.

    halen kulupten para 1 euro dahi kazanabilmesi bile utanc verici iken, bizler sirketlerde "hasta gunu" diyip gitmedigimiz zaman formlardan tut, doktor raporu icin ordan oraya kostururken bu iki senedir yatan el freni karpuz milyonlari goturuyor ve sozlukte bile kendisini savunan cikiyor. yazar diyor abilik yapacak. neyse devam edersem gg olacak susuyorum.

    sezonu kapatti denilip 3 hafta sonra 32 yasina ragmen iyilesip sahaya cikan melo'yu "hii kulube tirip atti bikerem artik istemezuk " diyen zihniyet hamit icin "benje kalmasi ii oldu, hem ona borcluyuz" diyor. sonra sneijder icin "ama cok kart goruyordu gecen sene sahada yoktu, satmaliyiz" diyor. adamlarin hayali hakan- serdar-semih-sarbi ileride selcuk-hamit-donk kanatlarda olcan ve yasin forvette umut bullet. ligi domine edecegiz bu dream team ile. evet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın