• 23
    geçen sezon khimki ile 3 yıllığına 10.5 milyon euro civarı bir para karşılığı imza atmıştı. dengesiz bir oyuncu. gençken ilerde kesin dünya yıldızı olacak gözüyle bakıyorlardı ben beğenmiyordum. nba'e gitti ben euroleague'de bile yıldız olamaz ki bu adam diyordum. haklı çıktım tshehe derken tam nba kariyeri çalkantılı giderken bir anda yolu new york knicks'e düştü ve tarihin en kötü knicks'lerinden biriydi. takımda ortalama oyuncu bile yoktu. oraya acayip iyi uyum sağladı. zaten new york medyası taraftarı iyi dönemdeyken gazladıkça gazlar. oradan aldı kıvılcımı ve abartmalarla birlikte berbat new york knicks takımının onur mücadelesi veren yıldızına dönüştü 1-2 aylığına. çok iyi geçen yarımdan az sezonun ardından nba'de takım bulabileceği düşünülürken bir anda khimki ile 3 yıllığına 10.5 milyon euroya kontrat imzaladı.

    yani demem o ki shved kariyerinde daha doğru düzgün bir şey yapmadan birden açık ara en çok kazanan ve en popüler oyuncu oldu.
    khimki'nin kadrosu orta ile iyi arasıydı. shved'i alacaklarına 2-3 tane süperstar alsalar(örneğin aşırı uçuk bütçeli cska'da de colo 1.5 milyon kazanıyor) şimdi çok daha iyi ve sağlam bir takım kurmuşlardı. shved kötü günündeyken sapıtan, saçmalayan ve dümeni bırakmadığından takıma acayip zararlar verebilen bir oyuncu. shved'e dayalı takımlarda shved teklediğinde gemi batar. mesela de colo kötü günündeyken bir anda tarz değiştirip ribaundlara daha çok katkı veren, savunmada daha konsantre ve istekli, skor konusunda daha az sorumluluk alıp daha çok oynatmaya yönelik bir oyun benimseyen, maçtaki farka göre tempo ayarlayan bir oyuncuya dönüşür. shved ise çekerim emaneti s..... adaleti modunda eline geleni savurur.

    ha khimki zenginliği sayesinde shved'in yanına yeni yıldızlar alıp başarılı olabilir tabii ama acayip maddiyat ve zaman kaybı yaşarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın