• 61
    bizim tek transferimiz stoper serdar aziz. (emrah başsan'ı ilk onbir oyuncusu olmadığından şimdilik saymıyorum)

    serdar aziz 25 yaşında hızlı, sert ve hava toplarında çok başarılı bir oyuncu. 4,5 m € bonservis 2 m € yıllık ücret. bonservis ve yıllık ücreti ben dahil herkes eleştirdi. hala da aynı fikirdeyim. ancak;

    fener iki stoper transfer etti. ikisi de otuz üzeri. birisine 6,5 m € (5 m sterlin) bonservis 4 m € yıllık ücret, diğerine 2 m € imza parası 3,5 m € yıllık ücret. şimdi birisi bana söylesin, fener'in saçma sapan stoper transferleri neden eleştiri konusu olmuyor. 32 yaşındaki bir stopere 6,5 m € bonservis ücreti nasıl ödenir. yıllık alacağı 4 m €'da cabası. sağbek için ödedikleri para da gökhan gönül'ün tam iki katı.

    beşiktaş'a gelince mario gomez'i ellerine yüzlerine bulaştırdılar, doğru düzgün bir kalecileri yok, sosa ve attiba gitmek istiyor. stoperde oynayacak adamları yok onlar solbek peşinde koşuyorlar. forvetleri yok şampiyonlar liginde oynayacaklar. yani neresinden bakarsanız bakın elinizde kalıyor ama bütün saldırılar, alaylar ve nefretler, yönetim bahane edilerek galatasaray'a kusuluyor.

    yönetimin yetersiz olduğunu ve istifa ile olağanüstü kongreye gidilmesi gerektiğini defalarca söyledik ama medyanın özellikle fenerli kesiminin derdi başka. onlar yönetimi bahane ederek galatasaray'ı küçük düşürmenin, taraftarı üzmenin peşinde. yönetimi bahane ederek galatasaray'a nefret kusmanın peşinde.

    bir kere daha söylüyorum; ey medya mensupları; siz böyle yapınca galatasaray'a değil ülke futboluna zarar veriyorsunuz. insanların kalbine kin ve nefret tohumları ekiyorsunuz. akrep misali galatasaray'ı aşağı çekip üstüne çıkmaya çalışıyorsunuz. yapmayın bunları. bundan en büyük zararı siz ve ülke futbolu görüyor.

    siz isteseniz de istemeseniz de galatasaray bu ülkenin en büyük kulübüdür. müzesindeki 53 kupa ile bütün diğer takımların toplamı kadar kupaya saptir. hele uefa ve süper kupa ile fener'in ve beşiktaş'ın hayal bile edemeyeceği iki şampiyonluğa sahiptir.

    böyle bir kulübü batırmaya çalışmayın. tam aksine örnek alın. yönetimler geçici kulüpler kalıcıdır. galatasaray kulübünü ve başarılarını örnek alın ve önünde saygı ile eğilin.

    yönetimdeki liseli tayfaya da bir çift lafım var. bakın arkadaşlar "gölge etmeyin başka ihsan istemez" lütfen galatasaray'ın önünden çekilin. çekilin ki galatasaray dünyanın en büyük kulüpleri arasına girsin. çekilin ki barcelona, real madrid değil galatasaray konuşulsun. siz bunu anlayamayabilirsiniz ama bu taraftar buna layıktır ve bunu başaracak kapasiteye sahiptir. siz sadece yoldan çekilin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın