• 21
    beşiktaş'taki yerli futbolcular: tolga zengin, gökhan gönül, necip uysal, ismail köybaşı, olcay şahan, aras özbiliz, kerim frei. oğuzhan özyakup, tolgay arslan, veli kavlak, gökhan töre, cenk tosun, mustafa pektemek. (13 futbolcu)

    fenerbahçe'deki yerli futbolcular: volkan demirel, mehmet topal, ozan tufan, alper potuk, volkan şen, şener özbayraklı, salih uçan, hasan ali kaldırım.(8 futbolcu)

    galatasaray'daki yerli futbolcular: cenk gönen, eray işcan, salih dursun, umut gündoğan, oğuzhan kayar, sabri sarıoğlu, tarık çamdal, semih kaya, koray günter, serdar aziz, hakan balta, olcan adın, selçuk inan, jem paul, hamit altıntop, yasin öztekin, sinan gümüş, emrah başsan, umut bulut. (19 futbolcu)

    umarım bu tablo kulübümüzün yerli futbolcu çöplüğü olduğunu gayet iyi anlatıyordur.

    galatasaray gibi bir kulüpte ligde şampiyonluk yarışında kadromuzda olabilecek kalitede olan yerli oyuncular: "cenk gönen, koray günter, serdar aziz, hakan balta, selçuk inan, sinan gümüş.

    kalitesinden bağımsız maliyetleri ve başka sebeplerden dolayı yazmadıklarım:

    -sabri sarıoğlu: maaşı yüksek, 500.000 euroya kulübede durabilirdi. taraftara yaptığı atarla giderle, göbeğiyle, gereksiz egosuyla itici geliyor.
    -hamit altıntop: yıllarca yattığı, sürekli sakatlandığı için güven vermiyor. taraftar olarak sabrımızın kalmadığı isimlerden.
    -olcan adın: formda olsa oyunun akışını değiştirebilecek bir futbolcu olabilirdi lig için ama geldikten sonra futbolu bıraktığı gibi göbeği de salıverdi. uzak olsun.
    -semih kaya: gelişmesini beklerken sürekli geriye gitti, takımdaki yabancı arkadaşlarını düşünmeden vizyonsuzca "yabancı sınırı bir olmalı" deme,ksi gibi şeyler yüzünden hoşuma gitmiyor.
    yasin öztekin: 2014-2015 şampiyonluğunda verdiği önemli katkıdan sonra cidden raydan çıktı. sene içinde sürekli menajerini zam için konuşturttu utanmadan. umarım yüksek maaş bulur ve gider.

    galatasaray'da ne işi var dediklerim ise: eray işcan, salih dursun, umut gündoğan, oğuzhan kayar, tarık çamdal, jem paul karacan, umut bulut, emrah başsan.(bu isimlerin yıllık maliyeti 5,5-6 milyon euro garanti ücret civarında.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın