• 39
    daha önce de yazdım bu adamların asıl derdi galatasaray falan değil. bu adamlar tribün abiliğini meslek olarak yapıyor. bu işlerden kazandıkları paraların haddi hesabı yok.

    (bkz: #1288981)

    daha önce ultraslan bünyesinde bulunan veya tribün ortamlarında bir şekilde yer bulan arkadaşlar okuyunca kızıyorlar. onlara değil sözüm. cukkayı 3-5 kişi götürüyor zaten. he bir de ergen tribün teröristleri arada bedava bilet falan buluyor ama abilerin yediğinin yanında bunu tartışmayalım bile.

    https://mobile.twitter.com/...s/751699962845622272

    amerikan faytir arkadaşımız güzel bir fotoğraf ile durumu özetlemiş aslında. bugün ''biz başarısızlıkta da galatasaray'ın yanındayız. florya baskını yanlış.'' diyen bu arkadaşlar iki sene önce ünal aysal yönetimi varken florya'yı basmıştı. şimdi bu çelişki neden dersiniz? o dönem ünal aysal'ın ülkedeki en büyük güç olan siyasi iktidar ile arası nasıldı?

    -spk cezaları
    -sermaye arttırımı engeli
    -riva projesi engeli*

    akabinde gerçekleşen ünal aysal yönetiminin istifası.

    siyasi iktidarın da somut olarak içinde bulunduğu riva projesi için galatasaray başkanının kafalandığı bir ortamda bu tip insanların yönetimin yanında olması gayet normal.

    ultraslan ve benzeri gruplar galatasaray'ın değil gücün paralı askerleridir. her ortamda dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın