• 182
    --- alıntı ---
    bu sezon şampiyonluk yarışının fenerbahçe ile beşiktaş arasında geçeceği söyleniyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz sayın kıran.

    serkan korkmaz - a spor

    --- alıntı ---
    evet öyle gözüküyor. çünkü bakıyorsunuz fener takımını korumuş. geçen sezon zaten kıl payı kaçırmışlardı şampiyonluğu. bu sezon korunan kadroyla yine şampiyonluğa oynayacaklardır. aynı şey beşiktaş için de geçerli.

    turgay kıran. - a spor
    --- alıntı ---

    başkan adaylığı geleneksel hale gelen sayın turgay kıran belli ki futbol dünyasında olup bitenleri hiç takip etmiyor. birileri ona gelip bize konuşur musun galatasaray'a biraz pislik atar mısın diyor o da koşa koşa gidiyor. daha doğrusu pislik atacağını bildikleri için çağırıyorlar o da üzerine düşeni yapıyor. üstelik söylediklerinin tamamı yanlış ve saçma.

    fener kadrosunu korumuşmuş. ilk onbirden tam dört futbolcusunu, (gökhan, caner, bruno alves, nani) ilk onsekizden on futbolcusunu göndermiş bir fener için kadrosunu korumuş ne demek. bilmiyorsun, takip etmiyorsun bari işkembei kübradan atma.

    beşiktaş için de aynı şey geçerli bana göre defansları kökten değişecek, takımdaki en iyi adamlardan gökhan töre'yi queresma'ya kurban etmiş, gomez'i elinden kaçırmış bir takıma kadrosunu muhafaza etmiş nasıl dersiniz. üstelik sosa ve attiba'da ayrılmak istiyor.

    kadrosunu muhafaza etmiş tek takım biziz arkadaş. ilk onbirden tek adam gönderemedik. kadroyu muhafaza ermek şampiyonluğu getirecekse o zaman biz şampiyon olmalıyız.

    daha bunun gibi öyle saçma yorumlar yapılıyor ki midem bulanıyor. izleme diyeceksiniz ama maalesef o da olmuyor. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın