resim
Marouane Fellaini-Bakkioui
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.94
Uyruk:Belçika
  • 108
    mustafa sarp'la kıyaslanan futbolcu. gerçekten eleştirinin dozu yok bu ülkede ya da hükümet esrarı yasallaştırdı, herkesin kafası güzel.

    versusun çıkarımı şöyle; mustafa sarp süper lig'de küme düşmemeye takımların iyi futbolcusu, fellaini premier lig'de küme düşmemeye oynayan takımların iyi futbolcusu.

    şimdi, hatırlatmak isterim ki ingiltere premier lig'de küme düşen takımı türkiye'ye koysan, o takım şampiyon olur. arada böyle bir uçurum var.

    elmander örneği mesela. kendisini çok sever ve hala özlerim ama premier lig'de vasat bir forvetti. bize geldi, hepimiz ayıldık bayıldık. öyle bir uçurum farkı var ingiltere ve türkiye arasında.

    taktik ve teknikten yoksun, deve güreşinden hallice müsabakaların döndüğü türkiye ligini bonus saçlarında sallar fellaini.

    united seviyesinde bir futbolcu asla değil. dümdüz bir adam. mourinho muhtemelen seneye kadroda düşünmez kendisini. çok zor ama umarım seneye kendisini kiralarız.

    çabuk unuttuk sanırım atlattığımız sezonu. dmc bölgesinde hayatında hiç orada oynamamış 33'lük bilal kısa, sevimli hayalet selçuk inan, sigaracı hakan balta, ruh adam ryan donk oynadı bu sene. evlere şenlikti o bölge. yok hükmünde bir şeydi. düşünüyorum da seneye bu adam defansif orta sahada oynarsa, takımın seviyesi birkaç tık artar.

    ve bunun sebebi onun çok iyi bir futbolcu olması değil, çünkü kendisi çok iyi bir futbolcu değil. bu kalite artışının sebebi galatasaray'ın ve türkiye liginin kalitesinin diplerde olmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın