• 23
    velev ki istifa ettiler. dursun'dan kurtulduk. sonra ne olacak? olacağı belli, yine liselilerin güdümünde başka bir dursun gelecek, kendilerinin düsturu dışına çıkanlar elenecek; faruk süren'den, ünal aysal'a yedikleri adamlardan bunu gördük. ünal aysal'a ''sürdürülebilir başarı'' için riva'da verilmeyen yetkiyi tutup dursun'a şak diye verdiler. mesele dursun'un gitmesi değil, sistemin değişmesi.

    burada mesele dursun değil. dursun bu kadar yoğun sayıda taraftar infialdeyken bizim muhattabımız dahi olamaz. o seviyede değil bir kere. bizim mücadelemiz artık galatasaray'ı kazanmak üzerine olmalı. liselilerin elinden bu kulüp alınmalı. bu noktada boykotlar çok önemli. gandhi tarzı pasif direniştir bunlar. içimiz acısa da galatasaray'ı kurtarmak için ürün de almayacaksın, maça da gitmeyeceksin, kombine de almayacaksın.

    ne zamana kadar? dursun gidene kadar değil, o külübün kapıları liseden mezun olanlara değil, tribünde yaz kış cefa çekenlere açılana kadar. yoksa yarın dursun gider, başkası gelir, iki transfer yapınca bu infial biter. ondan sonra sar başa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın