resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11361
    galatasaray'a saygisi olmayan herkes defolsun gitsin kendisi dahil. baska hangi avrupa kulubunde her sene kafasina gore kampa gec gidebilir acaba? aninda kapiya koyarlar adami. taraftarin sevgisine guvenip yapiyor bunlari ki kendisini galatasaray'dan fazla seven taraftarlar varoldugu surece bunu yapmaya devam edecek.
    evet bizi cok mutlu ettigi zamanlar oldu ancak aslolan galatasaray olduguna gore takima zarar vermeye basladiginda da kim olursa olsun kapinin onune konulmalidir. galatasaray'in kimseye vefa borcu olmaz. kimse 2 sene iyi oynadi diye(yaptiklarini kucumsemiyorum belki de en mutlu anlarimin basrolunde kendisi var) kafasina gore takilamaz burada. kendini takimdan ustun gordugun an bu takimda isin bitmistir.
    ayrica yonetime her turlu protestoya varim, gitmelerini de cok istiyorum ama sirf yonetime bok atmak icin de sneijder'i savunacak degilim.
    bu entry'i kampa katilmamasi onemsiz bir seymis gibi gecistirildigi icin yazdim. yonetimin sacmaliklari sneijder'in bu hareketini perdelememeli.
    muhtemelen baya ofsayt yiyicegim ama benim gerceklerim bunlar. orta noktaya sneijder'i degil galatasaray'i koydugumda gordugum dogrular bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın