resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11354
    sneijder hakkında ki görüşlerimi çok dile getirmedim. gala sözlükte dile getirmiştim oradan da tanıyan çıkmaz zaten. ben sniejder transferini yanlış bulmuş, transferden sonra olanları daha yanlış bulmuş birisiyimdir. buna rağmen iyidir, hoştur severim. öyle aşırı bir sevgim, benim için özel adamlardan değildir ama severim.

    peki bunu niye yazdım? sniejder giderse, üzülürüm ama kahrolmam, bunu demek için. ancak sniejder'i de satacaksanız arkadaş gidin doğru düzgün yapın. fenerbahçe'miyiz biz mobingle bunu yapıyoruz. ayıp değil mi? sniejder ile ayrılmak istediğini söyle, tamam. tepki olacak mı, feci bir şey ama sen en başta kendi gururunu ve galatasaray onurunu yerle bir etmemiş olacaksın.

    röportajı hakkındaki yorumum en ofsaytlarımdan biri. yanlış bir şey yaptığını, ama doğru iletişim ile gayet çözülebilecek bir şey olduğunu düşünüyordum, ki hala öyle düşünüyorum. bu mu iletişim. bu düzgün, kaliteli insan profili. böyle mi aktardılar size galatasaray kültürünü. hayır aktarmadılar. sorun bu zaten. eski başkanlara bakın hepsi yönetimlerde eğitilmiştir. seversiniz sevmezsini, bir eğitim almışlardır. gökten inme sizler anca terbiyesiz insanlarsınız. yazık yahu.

    bir daha yazıyorum, oturursun sniejder ile "seninle yolları ayırmak istiyoruz dersin.", düzgün bir şekilde iletişim kurarsın. mobing ne zamandan beri galatasaray'da kabul görmüş bana bir yazıverin bakayım. yahu bizim spor kültürümüzde hocanın oyuncuya bağırması, hatta küfür etmesi ve ya tokat atması (dayak değil) var. ama buna rağmen ergin ataman gibi hepinizden daha kuvvetli bir adama tepki geldi. siz kimsiniz. dün gelmiş adamlarsınız.

    umarım yarın gidersiniz.

    not: rezilliğe bak yahu... sniejder ile atışmak için 13 ayrı kişiyle daha papaz olmayı göze alıyorlar. biraz onurunuz olsun, onurunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın