• 223
    savunulan takim. bak su yuzden savunulan bu yuzden savunulan demiyorum. savunulan takim diyorum. sizin anlattiginiza gore sirf iktidar bunlari karsisina aldi diye, biz de iktidara muhalif oldugumuza gore, dusmanimin dusmani dostumdur diyerek amedspor'a ve yuzlerce sehit verdigimiz donem elinde kelesle poz veren bi oyuncusuna gerekli yaptirimi yapmak soyle dursun gikini bile cikartmayan taraftarina, yonetimine destek olmaliyiz oyle mi? biz acilim yapilirken de bunun adinin ihanet koyduk, mitinglerde mektuplar okunurken de bunun adini ihanet koyduk, simdi o zamaninda koyun koyuna yattiklari teror orgutuyle kanli bicakli olunca da bunun adini ihanet koyuyoruz. hirsiz ve teroristin bizim gozumuzde farki yok. ikisi de hain. siz sirf hirsiza kostek olacagim diye teroriste destek oluyorsaniz o sizin bileceginiz bir is. ben senin gibi dusunmek zorunda degilim.

    1 yilda 1000 e yakin sehit verelim, 400 e yakin sivil katledilsin, ama ben elinde teror orgutunun imzasi haline gelmis kelesle poz veren (ustelik tsk'nin baslattigi bir operasyona tepki olarak bunu yapan) sozde futbolcuya, takima ve sehrinde bunlarin olmasina goz yuman halka tepki gostermeyeyim oyle mi? oldu canim. baska isteginiz?

    amedspor dediginiz sozde futbol takimi, ihanet icinde olan bir guruhun soylevlerine destek vermek amaciyla diyarbakirspor olan ismini bu kiskirtici isimle degistirmis, defalarca halki galeyana getirecek hareketler yapan oyuncularina tek bir ceza bile vermemis, kupada eslestigi galatasaray futbol takiminin otobusu mac icin stada giderken, otobusun camlarini parcalayan taraftaralara sahip olan, ve bu rezil olaydan dolayi tek kelimelik bir ozur metni yayinlamayan, teror orgutu ve onun siyasi kanadi hdp'nin oyuncagi haline gelmis sozde bir futbol takimidir. sirf iktidar onlarla bogazlasiyor diye iktidar muhalifi olan beni ve benim gibi insanlari "kemalist ve milliyetciler iktidarin oyununa geliyor" diye yaftalama hakkini size kim veriyor? hirsiza da karsiyim, teroriste de karsiyim, boyle mesnetsiz argumanlarla iktidara olan tiksintimi kullanip beni insanlarimi katleden teror orgutunun oyuncagi haline gelmis bir futbol takimina sempati duyurmaya calisanlara da karsiyim. gidin, fikrinizi ihanet kabul edilmeyecek bir ortamda savunun.

    icinde galatasaray futbol takiminin bulundugu otobusun camlarini paramparca eden, futbolcularimiza zarar vermeye calisan, o otobusun orada motoru teklese oyuncularimiza allah bilir ne yapacak olan halki savunuyorsaniz siz de ihanet icindesiniz demektir.

    kendinize ve fikrinize ceki duzen verin!

    not: bayram bayram boyle bir entryi okumak zorunda olan yazarlardan ozur diliyorum, kendimi tutamadim kusura bakmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın