• 222
    futbolcularından biri elinde silahla poz verdi diye yerin dibine sokulmaması gereken takımdır. bu görüntüyü veren futbolcu eleştirilmeli hatta ciddi bir ceza almalıdır.

    diyarbakırspor adı amed olarak değiştiyse de hiç kimseyi ilgilendirmez. zira o şehrin isimlerinden birisidir amed. kaldı ki ligde ankaraspor'dan osmanlıspor'a dönüşen daha epik örnekler de mevcut.

    şunu da ekleyeyim: abi her şeyi anlıyorum da 14 yıldır terör konusunda hiçbir adım atmayan iktidarın siyasi çıkarları uğruna başlattığı operasyonun peşine takılan milliyetçileri ve kemalistleri anlamıyorum. siz iktidarın asıl derdinin terörü bitirmek olduğunu mu zannediyorsunuz? yoksa iktidar partisi olmasını tehdit eden unsurları mı temizliyorlar? sahi ne zaman başladı bu operasyonlar? hdp oyunbozanlık yapıp meclise girince mi?

    yazık işte siz de bu adamların arkasından diyarbakır tatlıcısını taşlayın, spor ortamlarında ismi amed diye bir takımı yerden yere vurun. hayır iktidarı destekliyorsanız eyvallah da desteklemiyorsanız şu politikaya alet olmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın