• 221
    fasist turnusolu takimdir.
    "ama benim kurt arkadaslarim da var" ci zihniyet tarafindan sadece ismi kurtce oldugundan irkciliga maruz kalmaktadir. yok sunu yapti yok bunu yapti diyerek savunma yapmaya da gerek yok zira ulkenin her karis topraginda aglatma fantezileri kurup sonra da sunu yapti da bunu yapti diyerek kendi hakli cikarma cabalari sadece komik duruma dusurmektedir. sirf kurt oldugu icin dukkani yakilan otobusu taslanan kurtler, kurt olmayan illere ait otobusleri durdurup lokum ikram ederek, yolculara cicek vererek fasizme cevap vermis lakin en iyi kurt olu kurttur zihniyetinin hakim oldugu bir cografya da maalesef ayni irkcilikla anilmaya devam etmistir. diyarbakirli yoneticilerce insan olana yakisir sekilde agirlananlar tarafindan dayaga maruz kalanlarin da tek sucu(!) kurt olmaktir.

    eski adi diyarbakirspor yeni adi amedspor olan futbol takimidir.

    not: muhtemelen bu entry sonrasinda pilot olacagim. ha ola ki bu baslik altinda yazilan irkci entryler "fikir ozgurlugu" adi altinda silinmiyor kimse ceza almiyora benim de fikrimi yazdigim gercekligi var. belki oradan yirtariz.

    ekleme: yazdiklarim kesinlikle genele degildir. fasistce yazilmis entryler midemi bulandiriyor. "insan" olmanin herhangi bir irka ait olmaktan once geldigini dusunen biriyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın