• 213
    https://mobile.twitter.com/...s/749944555257069568

    barış elçilerine ev sahipliği yapan halkların demokratik kardeşlik vesaire takımı. ne kadar da ciciler. lice'de tarlalar foşik tc tarafından basılınca topçuları isyan etmiş tabii. yaşasın halkların demokratik marijuhana ekim hakkı.

    düzenleme: yav he he. bir tane futbolcusu elinde keleşle poz verdi diye genelleme yapıyoruz he.
    biri ankara katliamından üç gün sonra "baharın gelişini" ak-47 ve katil posterlerinin altında kutlar, biri lice'deki esrar tarlalarına müdahaleyi "protesto" eder elinde keleşle, kulübün maçlarında istiklal marşı itinayla ıslıklanır, şehire gelen takımlar zırhlı araçlarla stada getirilir, taraftar grupları istisnasız terör örgütü sempatizanlığı yapar ve bizden de bunların itinayla münferit olduğuna inanmamız beklenir.
    defalarca yazdım, usanmadan yazmaya devam edeceğim; amedspor kürt ırkçılığının sportif propaganda aygıtıdır ve bunu masum göstermeye çalışan terörü masum göstermeye çalışmaktadır. geçin o çiçek çocuk ayaklarını. çiçek vermişlermiş. bunların bildiği tek bitki marijuhana, ne çiçeğinden bahsediyorsunuz siz. gördük göztepe ve diğer birçok takımın nasıl karşılandığını. yalana gerek yok. hele ki bu devirde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın