resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11338
    kendisine yapılmaya çalışılan ceza görünümlü muamele, örnek bir mobbing'dir ve biz dahil bütün dünyada ciddi bir suçtur. 3. dünya ülkesi zihniyetindeki patronlar, işçisini tazminatsız şutlamak için bu ve benzeri çok fazla yönteme başvurur. bu saçma uygulama fifa, uefa, cas hatta istiklal mahkemelerinde bile siktir yiyecek, olan yine bizim salak yönetimin üzerinden galatasaray'a olacaktır.

    ne güzel memleket be, bence seneye yıllık 100 milyon euro maaşla zlatan'a formamızı giydirelim. ama her kaçırdığı gol, her yaptığı faul için ceza keselim. gece saat 5'te zlatan'a özel antrenman koyalım ama kapıda güvenliklere saatlerce arabasını aratıp antrenmana geç kalmasını sağlayalım sonra da "zlatan'cım antrenmana geç kaldın al sana ceza" deyip toplam 95 milyon euro fatura keselim. oh ne güzel toplam 5 milyon euro'ya zlatan'ı oynatmış olduk. neticede kimse galatasaray'dan büyük değildir değil mi? geç kalırsan cezayı ödersin tabi. bir tek biz zekiyiz zaten şu dünyada.

    şakası bir yana bu ceza görünümlü mobbbing denemesi yeterince aptalca ama daha da üzücü olanı milyonlarca galatasaraylının medya tarafından ince ince işlenen bu karalama kampanyasına teslim olması, "ee madem geç kaldı ödeyecek cezayı" demesi, her zaman yaptığının aksine bu sefer büyük oyunu görememesi.

    insanlar inatla şunu anlamıyor, kimse şino istediği zaman kampa katılsın, ceza kesilmesin demiyor ama 1 hafta geç kalan adama verilecek ceza bu değildir. bunu saçma sapan mantıkla savunan adam da inşallah bir gün işe geç kalır da patronu ceza olarak 3-4 aylık maaşını keser. o zaman duşun altında ıslak ıslak ağlarken dursun başkanınızın yağlı yüzünü aklınızda canlandırarak kendinizle oynarsınız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın