• 1
    şimdi bir camia düşünün. tabi ki galatasaray değil...

    fakat galatasaray kadar potansiyelli.

    kongresi kapalı bir zümre, ancak taraftarı tüm ülkeye yayılmış. ülke türkiye değil elbet ama muhtemelen başında diplomasız bir diktatör var. türkiye olmadığını diplomasız ibaresinden de kolaylıkla anlayabiliriz...

    neyse efendim bu kulübün 8-10 kişilik oligarşik bir zümresi de tüm kongre üyeleri üzerinde söz sahibi. bazen bizzat, bazen atadıkları maşalar sayesinde kulübü soyuyorlar.

    kongre üyeleri de oy verirken bu düzeni yıkacak hiç bir şey yapmıyorlar.

    kısaca sarsılması neredeyse imkansız dejenere bir yapı.

    daha önce anlattığım aynı kulübün ilginç bir de sponsorluk deneyimi var. (bkz: #1885331)

    şöyle düşünüyorum, bu kulübün gayrımenkulleri kişisel çıkarlar uğruna çapsızlık etiketinin güvenli gölgesi altında bahsettiğim diktatörün devleti ahtapot gibi sarmış kollarına peşkeş çekilirken taraftarı da eminim aziz yıldırım'dan tiksinmeyi birakıp yada bırakmayıp madem bizim kulübü yönetenler de büyük ahlaksız, keşke ahlaksızlığı aynı aziz yıldırım gibi kendi cepleri için değil de kulüp için yapsalar diye iç geçirip imreniyorlardır.

    bu arada eminim bu kulübün istanbul boğazı'nda bir adası olsa bahsettiğim kongre üyeleri bu adadan beleş faydalanmak için kulübü her sene milyonlarca eu zarara sokmak pahasına oy haklarını şerefsizce kullanırlardı.

    umarım kader galatasaray taraftarını aynı bu kulüp taraftarı gibi aziz yıldırım'a özenir hale getirmez. allahtan diploma var. tek güvencemiz o. diploma olmasa halimiz yemin ediyorum harap...
App Store'dan indirin Google Play'den alın