resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11308
    hayatım boyunca gördüğüm en aşağılık karalama kampanyasına uğramış futbolcu.

    sabahtan beri televizyon spor programlarını izliyorum çıldırmamak işten değil. sabah mı takvim mi artık ne karın ağrısıysa haber yapmış. diyor ki:

    "yönetim sneijder'a rest çekti!" cümle bir kere tabiatı itibariyle komik. ama trol komik. sinirlendiriyor insanı.

    habere bakıyorsun sneijder'a 1 temmuz'da gel denmiş gelmemiş. şimdi buradan vurun abalıya şeklinde ortaokul 3 terk bir pr çalışması alıyor yürüyor. sabahtan beri ne kadar eski yerli futbolcu ne kadar çete sevici hoca eskisi varsa sneijder'ı brezilyalı yapmışlar "kampa gelmiyor ciddiyetsiz aldığı paralar" diyerek salya saçıyorlar ekranlarda!

    halbuki sneijder'in oğlunun vaftiz töreni olduğu çok öncesinden belli. sneijder'ın menejeri de zaten konunun herkesin malumu olduğunu (herkese yönetim tabii ki dahil), hoca'nın da izniyle bu durumun gerçekleştiğini söylüyorlar.

    galatasaray yönetimine sesleniyorum! o kulübü başınızdan aşağıya yıkarlar diyeceğim de bu haberlerden gaza gelip "sneijder da çok rerö" diye kıvrananlar ortalıklarda gezinmeye başladılar bile.

    olay son derece basit. sneijder bezdirilecek! 7 milyon bonservis getirecek. ha bi de 2.2 milyon ceza haberi doğruysa çok komik lan. aziz yıldırım'a 1905 liralık tazminat davası açan iyi aile çocuklarına da bak sen. dostunuz da düşmanınız da belli iyi aile çocukları!

    yaşımız 10 değil ki ammosunun gülü. o cezalar sneijder'ın gününe renk katar! dalga mı geçiyorsunuz oh ne ala lan ne güzel bulmuşsunuz bug'ını bu işin. alın ibra'yı 10 milyona kesin cezayı 20 milyon dhaskjdhasjk. kapı gibi kontratı var sneijder'in ve o kontratı senin yağlı suratlı bakkalınki gibi de imzasız, eksik gedik, hazırlanmıyor, babalar gibi maddelerle korunuyor senin skindirik cezalarına karşı.

    hele hele pclion'ın muhteşem bir şekilde adlandırdığı gibi (bkz: 2 milyonoğulları) dururken en düşük maaaşlı ve nispeten kaliteli adamların gönderilmesi ve sneijder gibi oyuncuların bezdirilmeye çalışılması kulübün ileride trabzonspor'dan beter durumlara gelebileceğinin en büyük işareti. 5-6 tane yerli çete resmen kulübe el koymuşlar. yağlı suratlı bakkal da milleti salak yerine koyup "sneijder galatasay'dan büyük değilidir!!!11!! reröreröe" geyiği çekiyorlar.

    gece gündüz gelişini bekledim be sino. ben vazgeçtim bu işten. gel sen de vazgeç, git buralardan. bırak açtıkları foseptikte boğulsunlar. benden daha galatasaraylı değilsin ya!? bırak git uğraşma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın