• 5218
    galatasaray halka açılsın

    hepimiz ne istiyoruz galatasaray halka açılsın. bu söylem biraz daha doldurulmalı bence. galatasaray kültürünün kumaşına sahip her galatasaray'lının üye olmasını istiyoruz. hatta galatasaray eğitimine nail olabilecek, kaliteli ve düzgün her galatasaray'lının üye olmasını istiyoruz.

    bu noktada bir şeyi hatırlatmak isterim. galatasaray liselilerin ucuza üye olmasının bir sebebi var. artık içi boşaltılmış bir sebebi var. normalde galatasaray lisesinden çıkan adamlar kulübe geçsin, büyüklerinin yanında büyümeye devam etsinler diye liselilere daha ucuz. liseden yeni mezun olmuş adamın parası olmayacağı için böyle bir gelenek var. gelenekler korunsun ama entegre olsun diyen biriyim. madem böyle bir gelenek var her öğrenci için olsun. sonucunda galatasaray hem iyi bir öğretmen hem de iyi bir okuldur. her neyse bu paragraf çok değerli olmadı bu entry için sonra uzun uzun konuşuruz. ancak asıl amacımıza dönelim değil mi?

    mehmet demirkol güzel bir şey söylemişti. "herkes üyelik açılsın diyor, ama başvuru az." gibi bir cümle kullanmıştı. devamında "duvarlar rica ile değil, zorla yıkılır." minvalinde bir cümle kullanmıştı. cümleleri bunlar değildi, tekrarlamak isterim ancak bu minvaldeydi. ve bana göre doğru bir şeyler söylüyor...

    twitter'da hstagler açılıyor, iyi güzel. yazdınız, ettiniz... belki küfür ettiniz, belki etmediniz ve içinizi boşaltıp rahatlattınız kendinizi. peki yarın ne olacak. bakın bu çok eleştrilen yönetim belki de sosyal medya ve ya taraftardan en çok etkilenen yönetimlerden biri. çok etkileniyorlar ve isteklerini tatlı gözükerek yapmaya çalışıyorlar. bunu yapamıyorlar ve
    taraftarı tam da dinlemiyorlar. yani ne öyle ne böyle. ortada kalmış bir yönetim. bir de bunun üstüne kötü bir yönetim. (bana göre tabi.) ama yarın kulübün kapıları açılmayacak. istemeyenler konuşmaya devam edecek. belki söylenenleri ciddiye alan büyüklerin dili sürçecek, bazı büyükler umursamayacak bile.

    evet dostlar biz talebimizi yıkmamız lazım kulübe. 500 tane üyelik talibi değil, 50.000 tane üyelik talebi görmeleri gerekiyor. her an artması lazım bu sayıların. duvarı rica ile değil, artık dayanılmaz derecedeki isteklerle ve güçle yıkabiliriz. bunu ben organize edemem. bu yazıyı okuyacak kişi sayısı da biri elin hadi iki elin parmağını bence geçmecek. evet sen bu yazıyı okuyarak beni mutlu eden arkadaş, umarım bunu organize edebilecek kişi sensindir. bir tane form doldurulacak, o kadar. ve bu hep yapılacak. bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan, çökmeden düzenli olarak. anca o zaman bu hayal gerçekleşebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın