resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7989
    dön gel başkanım dediğim başkan gibi başkan.

    bugünlerde kafam bozuk, canım sıkkın, mutluluk arayışı içerisindeyim. böyle anlarda galatasaray'a sarılanlardandım ben. şu an sarılamıyorum, gelmiyor içimden. kombineyi bile yenilemedim be başkan. yapacak işlerim var ama yapasım yok. oturdum başlığınızın ilk 50 sayfasını okudum. forlanlar, reyesler, selçuk inanlar, üfleyerek sönmeyen ateşler, ayarlar ayarlar okudum başkan. yüzüm güldü yemin ediyorum. biraz da olsa mutlu oldum başkan.

    yaşım 28. şu hayatta oturup vizyonundan bir şeyler kapmak istediğim 2 insandan birisin başkan. biri sizsiniz diğeri hüsnü özyeğin. hüsnü bey ile tanışma fırsatını bulduk, oturduk konuştuk. çok büyük vizyonu vardı gerçekten. sizinle böyle bir fırsatım olmadı belki de hiç olmayacak. sizi basından daha çok tanıma fırsatı bulduğum doğrudur ama yetmediğinin yetmeyeceğinin de farkındayım.

    idolümsünüz be başkanım. %99,99 ihtimalle hiçbir zaman sizin konumunuza ulaşamayacak biri olarak başkanken yaptıklarınızla taraftarın isteklerinin bir bölümünü karşılamış olmanızla bana ''tam olarak ben de bunu yapardım'' dedirtmenizle güzel bir dönem yaşattınız başkanım. erken gittiniz ama yine de çok teşekkürler büyük başkan.

    benim için kendisi @2 'dir. her hareketi ile verdiği ayarlarla içimin yağlarını eritendir. başarı başarı başarı diyerek gönülleri fethedendir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın